Ha kettő nap alatt egy kicsit sem erősödött a viszonylag halvány és csak pár perc után észlelhető második csík a hcg teszten, kimaradt mensi után 6 nappal, akkor ebből már nem lehet sikeres terhesség?
Sikerült. A legalsó kettő két nap különbséggel készült. Mindkettő X-epil a vastagabbat kiszedtem a műanyagból, abba van egy ponton belefűzve, elvileg mindkettő ugyanolyan érzékeny.
Harmadik X-epil tegnap estefelé készült.
A 10-est csak odatettem föléjük.
Tudom, hogy bármi lehet még ebből, nem kötekedni szeretnék, de az is biztos, hogy nem vagyunk egyformák, sőt gyakran egy anyának kettő terhessége sem egyforma.
Ahogy itt utánaolvastam, X-epilről vannak olyan tapasztalatok is, hogy míg más tesztek erősebben kimutatták, X-epil alig, vagy sehogy a terhességet akár kimaradt mensi után 1-2 nappal, vagy még egy picit később és nem lett vetélés a vége.
Persze olyan tapasztalat is van, hogy már nemvárt előtt is jól látszott rajta a csík.
Általában (ha nem kavart be kémiai terhesség 28-30 naposak a ciklusaim. Ovulációs teszt most ha jól emlékszem 15. napon lett pozitív. Lh csúcs után még eltelhet egy-két nap, hogy megreped a tüsző... Utána kinek hogy 5-7 napig vándorolhat a zigóta, míg a méhben elkezdődik a beágyazódás. Ez is még 5 nap? de van, de írnak ennél többet is. Ezekkel számolva nekem legalábbis a 28. nap körül termelődne annyi hcg, hogy érzékenyebb tesztek kimutathatnák. Nincs előttem naptár, próbálom fejben megbecsülni talán 31 vagy 32. ciklus napon készülhetett az első X-epil tesztem.
Nehogy félreértsetek, nem kioktatólag, vagy bemagyarázásképp írom ezeket, hanem azért, mert tudom, bármi történhet még az első trimeszter alatt, de nem gondolom a tegnapi erősödött teszt után, hogy már most aggódnom kellene.
Ráadásul egyik teszt sem ébredés után készült, hanem napközben (tudom... ez nem a legjobb, de reggel egyszerűen elfelejtem, meg gyakran impulzív módon tesztelek, teljesen meggondolatlanul. ) És én nagyon sokat is iszom, erre figyelek, egy régebbi egészségügyi probléma miatt.
Tudom, hogy lehetne írni negatív dolgokat is, miért halványabb a tesztem. De mire megyek vele... Úgyis az van, ami, erre nincs ráhatásom, de az biztos, hogy nem tesz jót a babának sem, ha sík ideg leszek az első ultrahangig.
Úgyhogy most nyugi van és csak pozitív dolgokra gondolok!
Elköszönök, mert a kérdésem megoldódni látszik.
Mindenkinek, aki szeretné, szívből kívánok mielőbbi pozitív teszteket!
Kicsit fura h itt most neked mindenki csak segíteni akart,és ezt a csoda leírást kaptuk!
Sok sikert!
Miért fura? Mert próbálok optimista lenni?
Ne haragudj, de az jobb lenne, ha elkezdenék jajgatni, hogy biztos baj van, jaj mi lesz, amikor még a pozitív kimenetelre is bőven van esélyem.
Köszönöm szépen, azoknak, akik tényleg őszintén drukkoltak nekem. Viszont néha olyat is érzek, mintha néhány hozzászólás azután is, hogy a csík hála Istennek erősödik, kicsit negatív irányba akar terelni.
(Írtam korábban, hogy biztosan középidőtájt fogant a baba, nagyon ciklusvégi nem lehet és azt is tudom, ha a hcg nem terelődik elégségesen, ott milyen problémák lehetnek a háttérben. )
Mivel semmi olyan jel nincs, ami túlzottan fenyegető lenne, legyünk inkább pozitívak egymással! Gondoljunk bele fordítva, kinek hogy esne jól!
(És ez nem a valóságtól elrugaszkodás, nem álomvilág, reálisan kettő esélyes a kimenetel. Inkább erősítsünk a jóra! )
Sziasztok!
63 vagyok nem bántásnak szántam.
Ítt olyan is volt múltkor, hogy alig láthstó tesztje volt, és a doki 6 hetes élő terhességet látott.
Ezek elég egyértelmű tesztek főleg az x-epil.A predit nem is nézem mert az màr x-epil pozinàl nem rúg igazàn labdàba mivel 12,5 hcg-t mutat ki.
Ha szépen erősödik az x-epil tovàbb akkor màr erősen remébykedhetsz!Nagyon drukkolok!Majd ha érdekel megìrom lett e végül szívhang nàlunk vagy sem.
Köszönöm!
68-as kívánom, hogy minden rendben legyen!
Megírom majd én is az eredményt néhány hét múlva, ha látott az orvos. Fél órája ellőttem egy újabb X-epilt (tudom, ez sem reggeli, de már mindegy, mert a többi sem az.) Erősödött egy nap alatt is egy kicsit.
Nagyon jó jel ha erősödik az x-epil!Örülök neked igazán.Remélem teljesül a vágyad!2 nap múlva nézd meg újra és így tovább.Én is így csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!