Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kettő nap alatt egy kicsit...

Ha kettő nap alatt egy kicsit sem erősödött a viszonylag halvány és csak pár perc után észlelhető második csík a hcg teszten, kimaradt mensi után 6 nappal, akkor ebből már nem lehet sikeres terhesség?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 08:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 A kérdező kommentje:

Köszi. Úgy néz ki, csak jövő héten.

Este lefotózom a mai és tagnapi tesztet, mert van egy "kis" különbség.

Már semmit sem értek...

Fel vagyok készülve arra, amit itt többen írtak, nem merek reménykedni. Tegnap azért eléggé hidegzuhanyként ért az eredmény, nem szeretnék többet csalódni.

De hogy a túróba lehet 24 óra leforgása alatt (sőt kevesebb, mert ez a teszt ma 11 körül készült, míg tegnap csak valamikor délután 5 körül csináltam ennyire ellentmondásos az eredmény...??? (költői kérdés volt, mert erre majd csak az orvos mondhat biztosat az ultrahang után.)

2022. ápr. 6. 12:09
 92/113 A kérdező kommentje:

Na jó, elköszönök.

90-es köszi, hogy próbálod belémtenni az ideget, mert oké, lehet elhalt baba, de hogy ,már azon is túl valami más... Mégis mire gondolsz, petefészek rákra? Januárban voltam utoljára ultrahangon...

Nekem ez a hangulat nem hiányzik.

Többiektől elnézést kérek, de ide én többet nem írok semmit.

2022. ápr. 6. 12:12
 93/113 anonim ***** válasza:
42%
Az még nem baba!
2022. ápr. 6. 12:19
 94/113 A kérdező kommentje:

persze, hogy nem baba, baba miután megszületik. Előtte petezsák, embrió kezdemény, embrió, majd magzat, vagy mit tudom én, hogy nevezik.

Üres petezsák is "babának indult" volna. Leírtam, hogy tudom, hogy simán lehet elhalt terhesség, nem vagyok hülye.

Babának első trimeszterben sem nevezik orvosilag az embriót, magzatot...

Sziasztok!

2022. ápr. 6. 12:29
 95/113 A kérdező kommentje:

Mi nevezzük annak, mi anyák, mert nekünk ha már élhet, él, akkor baba.

Hogy ezzel is gondotok volt, hogy így írtam, "elhalt baba"...

Senkinek sem tanácsolom, hogy ezen az oldalon kérjen tanácsot, ha problémája van.

2022. ápr. 6. 12:33
 96/113 anonim ***** válasza:
19%

Annyira mókás h Te mindenen hisztizel ami nem felel meg neked. Ha ide ki írsz egy kérdést akkor fogadd méltósággal a számodra nem megfelelő véleményeket is.eddig neg most meg pozi!?eltűnt a tünet ami nálad hű de tünet ?!mensi kimaradás után kb 10 nappal vagy! Azért ha összegzed a dolgaidat te is beláthatod h ez így nem túl biztató!Már azon is gondolkodom h mi a valóság.

Legyen szerencséd!

2022. ápr. 6. 12:34
 97/113 anonim ***** válasza:
25%
Tanácsot kérni lehet ,csak fogadd el ha más máskent gondolja
2022. ápr. 6. 12:35
 98/113 anonim ***** válasza:
35%

Inkább hormonzavarra, cystára gondolok mint babára vagy daganatra.

Menj is, irtó sértődékeny egy pukkancs vagy, az ilyen ne is kérjen segítséget mert úgyis jobban tudja 😬🙊

2022. ápr. 6. 12:37
 99/113 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 99 (még)

Itt rajtad kívül senki nem beszél csúnyán. Létszi Te is viselkedj!

2022. ápr. 6. 13:46
 100/113 anonim ***** válasza:
21%
Ooo a Gabriel tesztek... 🤣 Hú de hány nőt becsapott már. Ne ilyen gagyi cuccokkal próbálkozz. 3ezerből kijön a HCG vérvétel és megoldódik a rejtély
2022. ápr. 6. 16:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!