Ha kettő nap alatt egy kicsit sem erősödött a viszonylag halvány és csak pár perc után észlelhető második csík a hcg teszten, kimaradt mensi után 6 nappal, akkor ebből már nem lehet sikeres terhesség?
Azért az várható h a 10 predi ugyan olyan lesz!
Itt az nem volt kérdés h elindult e a terhesség!
De természetesen drukkolok
Köszönöm szépen! Még nem merem elhinni, csak remélni. Még annyi minden van, hogy a 25-ös tesztek erősödjenek, hogy legyen majd szívhang és utána is fejlődjön szépen, majd az életkorom miatt még plusz vizsgálatok a 12. hét után.
Mérföldkövek, amiket el kell érni... még messze a cél.
Úr isten.
Semmit nem jelent h a 10es pozi
Ha nem erősödik a 25ös cseszheti az erős 10 pozi tesztet!
Ha nem erősödik a 25-ös, sem szeretném "cseszni" a 10-est, köszi.
Nem értem én sem ezt a lepontozást én csak zöldet adtam, de volt, hogy semmit, mert legtöbbször reagáltam írásban.
Tudjátok, ha erősödik minden szépen, az sem a teljes biztonság. Még az sem, amikor van szívhang bár igaz egy kicsit kisebb az embrió, a nagyon tapasztalt főorvos már kérdezi, hol szeretném megcsináltatni a 12. genetikai uh-t, nem is gyanította, hogy később baj lehet, aztán mégis, a 11. héten missed ab.
És ez csak az én történetem a legutóbbi kettő évből, ami a babatervezésről szólt.
És még tudnék történeteket amik ismerősi körömben estek meg a születésig bezárólag, mi minden történhet...
Mindenki érti csak a 10 tesztes nem tud gondolkodni!
6 hónap alatt 2 vetélésem volt hidd el tudom milyen várakozni és reménykedni és fölöslegesen tesztelni...
Sokszor látni h nem erősödik egy teszt és nem is lesz jó.
Ezt egy 10 es tesztel most nem tudod ellenőrizni!(pénz kidobás volt)
2 nap különbséggel csinálsz reggeli vizeletből ugyan olyan tesztet és tádám!választ kapsz h erősödik e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!