Ha kettő nap alatt egy kicsit sem erősödött a viszonylag halvány és csak pár perc után észlelhető második csík a hcg teszten, kimaradt mensi után 6 nappal, akkor ebből már nem lehet sikeres terhesség?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Itt már a predi full erős volt.
A végére csoda erős xepil tesztem lett de vetélés lett. 12 hetesen sikerült műteni pedig már 5+ is tudtuk h nem lesz jó
Ha nem erősödik szerintem akkor sok remény nincs!de ezt max reggeli első vizeletből tudod nézni és 2 naponat ,ugyan olyan tesztel.
Jaj, sajnálom... :(
Vajon minden esetben van összefüggés a teszteken lévő csík erőssége és a korai vetélések között?
Sajnos nekem is volt missed ab-om, írtam fentebb, nálunk is látszott, hogy nem okés a méret, de mivel volt szívhang, az orvos is biztatott. Saját magam mentem vissza 11. hét körül az orvoshoz, hogy nézzen rá, mielőtt elmegyünk egy magán helyre a 12. heti uh-ra és Prena tesztre. Akkor már látszott, nem nőtt tovább, nem tudott fejlődni és már szívhang sem volt. Viszont a teszt ott rendben volt. (Még mindig megvan, eltettem emlékbe, ami lehet hülyeség, de nincs szívem kidobni, fotót uh-ról nem készült, ennyi emlék maradt. Annál a terhességnél szép erős pozitívat teszteltem másodszorra, nemvárt után alig pár nappal, de Facelle volt, az érzékenyebb.
Viszont teljesen érthető, ha nem ágyazódott be tökéletesen, vagy nem bír fejlődni, akkor a hcg is eltérhet a normális értéktől, gondolom...
Igen azért írtam, hogy nekem már ellőtte ott van a csík, 6 nappal ut@na m@r remélem leugrik. Így ha időben volt ovu, szerintem nincs sok remény. Ilyenkor jó ha tesztel az ember kicsit korábban, mert lehet a nem várt napon lett volna 2 csík, csak halványodik akkor tudod hogy kénmai.
Nekem a szívhang nélküli terhességemnél teljesen erős tesztjeim voltak, vérben 15 ezres hcg vel.
Így van!Nekem mikor kémiai volt a 10-es tesztek is írtó halványak voltak és nem is erősödtek úgy igazán és a 25-ös pedig full negatív volt.
Aztán már a 10-es is negatív lett,ebből tudtam hogy ennyi volt.
Most 25-ös először halványan pozitív volt majd szépen erősödött és ezután 6.héten már volt szikhólyag és embriócsomó.Szívhang még nem volt.Nekem az orvosom azt mondta hogy a 6.hét vége 7.eleje az az idő mikor megjelenik a szívhang.
8.héten megyek vissza és kiderül van e szívhang avagy nincs.Nagyon remélem hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!