Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kettő nap alatt egy kicsit...

Ha kettő nap alatt egy kicsit sem erősödött a viszonylag halvány és csak pár perc után észlelhető második csík a hcg teszten, kimaradt mensi után 6 nappal, akkor ebből már nem lehet sikeres terhesség?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 08:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 anonim ***** válasza:
56%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Itt már a predi full erős volt.

A végére csoda erős xepil tesztem lett de vetélés lett. 12 hetesen sikerült műteni pedig már 5+ is tudtuk h nem lesz jó

Ha nem erősödik szerintem akkor sok remény nincs!de ezt max reggeli első vizeletből tudod nézni és 2 naponat ,ugyan olyan tesztel.

2022. ápr. 1. 10:57
 22/113 anonim ***** válasza:
56%
Nekem a predin és a facellen jól láthatóak a csíkok az x epil még negatív, keddre nem várom.
2022. ápr. 1. 11:19
 23/113 A kérdező kommentje:

Jaj, sajnálom... :(

Vajon minden esetben van összefüggés a teszteken lévő csík erőssége és a korai vetélések között?

Sajnos nekem is volt missed ab-om, írtam fentebb, nálunk is látszott, hogy nem okés a méret, de mivel volt szívhang, az orvos is biztatott. Saját magam mentem vissza 11. hét körül az orvoshoz, hogy nézzen rá, mielőtt elmegyünk egy magán helyre a 12. heti uh-ra és Prena tesztre. Akkor már látszott, nem nőtt tovább, nem tudott fejlődni és már szívhang sem volt. Viszont a teszt ott rendben volt. (Még mindig megvan, eltettem emlékbe, ami lehet hülyeség, de nincs szívem kidobni, fotót uh-ról nem készült, ennyi emlék maradt. Annál a terhességnél szép erős pozitívat teszteltem másodszorra, nemvárt után alig pár nappal, de Facelle volt, az érzékenyebb.

Viszont teljesen érthető, ha nem ágyazódott be tökéletesen, vagy nem bír fejlődni, akkor a hcg is eltérhet a normális értéktől, gondolom...

2022. ápr. 1. 11:24
 24/113 anonim ***** válasza:
Lesz az x-epilen is csík 22-es ha minden jól alakul.Ha kedden nem is lesz annyira erős az se baj mert 2-3 naponta fog erősödni normál esetben.
2022. ápr. 1. 11:25
 25/113 A kérdező kommentje:
22-es válaszoló, te még jó időben vagy, ha ilyenkor pozitív a többi, jó esélyed van, hogy sikerült. Én már 6 nappal a nemvárt után... Vagyis a kimaradt mensi után.
2022. ápr. 1. 11:25
 26/113 anonim ***** válasza:
70%

Igen azért írtam, hogy nekem már ellőtte ott van a csík, 6 nappal ut@na m@r remélem leugrik. Így ha időben volt ovu, szerintem nincs sok remény. Ilyenkor jó ha tesztel az ember kicsit korábban, mert lehet a nem várt napon lett volna 2 csík, csak halványodik akkor tudod hogy kénmai.

Nekem a szívhang nélküli terhességemnél teljesen erős tesztjeim voltak, vérben 15 ezres hcg vel.

2022. ápr. 1. 11:42
 27/113 A kérdező kommentje:
Korai teszteléssel is futottam már bele kémiaiba, 10-es teszten halvány csík, gyengébben semmi, pár nap késéssel megjött. Nem azért írtam, hogy ezzel a reményt gyengítsem annak, aki korán tesztelt pozitívat, nehogy félreértsetek, csak azért, mert sajnos ezekre a dolgokra nem lett volna garancia az sem, ha előbb készítem a tesztet. Ha korábban tesztelek, 25-ös teszten nem lett volna semmi, de 10-es lehet már mutatott volna kivehető második csíkot. És végül akkor is csak ide jutottam volna...
2022. ápr. 1. 11:56
 28/113 anonim ***** válasza:
57%

Így van!Nekem mikor kémiai volt a 10-es tesztek is írtó halványak voltak és nem is erősödtek úgy igazán és a 25-ös pedig full negatív volt.

Aztán már a 10-es is negatív lett,ebből tudtam hogy ennyi volt.

Most 25-ös először halványan pozitív volt majd szépen erősödött és ezután 6.héten már volt szikhólyag és embriócsomó.Szívhang még nem volt.Nekem az orvosom azt mondta hogy a 6.hét vége 7.eleje az az idő mikor megjelenik a szívhang.

8.héten megyek vissza és kiderül van e szívhang avagy nincs.Nagyon remélem hogy lesz.

2022. ápr. 1. 12:02
 29/113 anonim ***** válasza:
56%
22,26 vagyok én azért szeretek korán tesztelni ha van valami tudjam, ha 11dpon van csík 13 meg már nincs tudom, hogy ez is kémiai volt, sajnos volt már egy pár, de legalább azt tudom, van ovum😁
2022. ápr. 1. 12:09
 30/113 anonim ***** válasza:
56%
így van vegyél más tesztet és ne csak fránya 25ost ártani nem árthat és lehet okosabb is leszel .
2022. ápr. 1. 12:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!