Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?
Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.
(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?
3as vagyok
nyugi kérdező, nekem facelle ből csak hófehér negatív tesztjeim voltak csak :)
nekem ugy tűnik meg fog jönni, ma már volt egy vérfoltom, meg utána többször barnás maszatolás a wc papíron.
Eleg sok kommentet olvasatam pedig ahol igen becsapos a teszt. Kivancsi vagyok lehet engem is atver… Uhh sajnalom :( Hat ha a jovohonapban osszejon.
En is eleg bizonytalan vagyok valamiert azt erzem nem jott ez most ossze. De akkor kovi honapban.
pár nap múlva még tesztelj kérdező, addig bizakodj, hátha! :)
a facelle tesztek.. én nem olvastam róluk sok rosszat igazából, és az a nagyon nagy tesztelő sem vagyok, legfeljebb mensi előtt 1-2 nappal, de tényleg sosem vágott át még (5-6 alkalom).
kívánom a legjobbakat nektek! ha mégsem jönne össze, szeptemberben újra együtt várhatjuk a pozi teszteket! ☺
hány naposak a ciklusaid? peteéréstől eltelt már 12-14 nap?
mert írtad, hogy neked kora pé-d van. mensi előtt 6 nappal még a teszt az épphogy talán mutatná sztem ennyivel korábban. de ha peteérést nézzük akkor lehet mutatnia kéne. nekem középidőben van mindig így nincs tapasztalatom a korai pé-vel. én csütörtökre nem várom, ma vagyok 11. dpo-n de talán hnap reggel csinálok predit ha úgy érzem nem bírom ki :D
Szia 2 vagyok
Én is csináltam predit negatív, ha holnap is az akkor, nekem nem jött be a hónap.
Utolsó terhességemnél délután lett + alig láthatóan, időn túl, 10 dpon már egyértelmű volt.
Holnap leszek 10 dpon
En ma vagyok a 9.dpon.
26 naposak a ciklusaim. Alltalaban 10-11. napon van peteeresem. 7 nap mulva kene megjonnie. Nem vartam eros pozit egy halvany valaminek is orultem volna de varok inkabb mert mar el is sirtam magam hogy negativ a ma reggeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!