Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja a augusztusban?...

Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?

Figyelt kérdés

Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.

(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?

2021. aug. 3. 18:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/120 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok

nyugi kérdező, nekem facelle ből csak hófehér negatív tesztjeim voltak csak :)

nekem ugy tűnik meg fog jönni, ma már volt egy vérfoltom, meg utána többször barnás maszatolás a wc papíron.

2021. aug. 8. 20:34
 52/120 A kérdező kommentje:

Eleg sok kommentet olvasatam pedig ahol igen becsapos a teszt. Kivancsi vagyok lehet engem is atver… Uhh sajnalom :( Hat ha a jovohonapban osszejon.

En is eleg bizonytalan vagyok valamiert azt erzem nem jott ez most ossze. De akkor kovi honapban.

2021. aug. 8. 21:18
 53/120 anonim ***** válasza:
100%

pár nap múlva még tesztelj kérdező, addig bizakodj, hátha! :)

a facelle tesztek.. én nem olvastam róluk sok rosszat igazából, és az a nagyon nagy tesztelő sem vagyok, legfeljebb mensi előtt 1-2 nappal, de tényleg sosem vágott át még (5-6 alkalom).

kívánom a legjobbakat nektek! ha mégsem jönne össze, szeptemberben újra együtt várhatjuk a pozi teszteket! ☺

2021. aug. 9. 07:29
 54/120 A kérdező kommentje:
Nekem a mai predi full negativ…. hagyom szerintem most par napig. Majd max nem vart elott 1 nappal csinalok ujra.
2021. aug. 9. 07:49
 55/120 anonim ***** válasza:

hány naposak a ciklusaid? peteéréstől eltelt már 12-14 nap?

mert írtad, hogy neked kora pé-d van. mensi előtt 6 nappal még a teszt az épphogy talán mutatná sztem ennyivel korábban. de ha peteérést nézzük akkor lehet mutatnia kéne. nekem középidőben van mindig így nincs tapasztalatom a korai pé-vel. én csütörtökre nem várom, ma vagyok 11. dpo-n de talán hnap reggel csinálok predit ha úgy érzem nem bírom ki :D

2021. aug. 9. 09:31
 56/120 anonim ***** válasza:
100%

Szia 2 vagyok

Én is csináltam predit negatív, ha holnap is az akkor, nekem nem jött be a hónap.

Utolsó terhességemnél délután lett + alig láthatóan, időn túl, 10 dpon már egyértelmű volt.

Holnap leszek 10 dpon

2021. aug. 9. 10:41
 57/120 A kérdező kommentje:

En ma vagyok a 9.dpon.

26 naposak a ciklusaim. Alltalaban 10-11. napon van peteeresem. 7 nap mulva kene megjonnie. Nem vartam eros pozit egy halvany valaminek is orultem volna de varok inkabb mert mar el is sirtam magam hogy negativ a ma reggeli.

2021. aug. 9. 11:14
 58/120 anonim ***** válasza:
100%
2 vagyok mi együtt haladunk én is 9dpon tartok, nekem ha holnap is - az már tuti, volt vagy 7-8 terhességem az elmúlt 3 évben, egy 7 hetes missed, utána a fiam, 3 kémiai egy beteg baba, egy szívhang nélküli, és mindegyik teszt 10 dpon már ha halványan, de mutatta.
2021. aug. 9. 12:37
 59/120 A kérdező kommentje:
Nekem is volt mar sajnos 3 missed abom. Mind a 3nal eleg hamar mutatta. Jo meg talan a holnapi nap belefer de ha negativ lesz akkor tuti nincs baba. Erezni sem erzek semmit sem. Neha neha beszur a hasam alja de az akarmitol lehet ilyenre nem alapozok. Meglatjuk, max ott a kovi honap…
2021. aug. 9. 12:47
 60/120 A kérdező kommentje:
Ird majd meg 2es hogy mi lett az erdmeny.
2021. aug. 9. 12:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!