Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?
Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.
(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?
Ártani nem árt, hisz vitamin. Csak jót tehet!:)
Drukkolok, hogy összejöjjön🥰
22-es válaszomban írtam, hogy szombaton tesztelek. Hát nem bírom, holnap tesztelek egyet, pont a 7. késési napon. Most eléggé elkezdte a derekam, hasam alul..
Viszont érdekes (ez keltette fel a figyelmem), hogy a kutyám csirke kakit evett és jóval távolabb van tőlem, csukva a szája mégis mintha itt ugatna fél centire úgy érzem...
És második terhességemnél imádtam a trágya szagot.😁
Teszek el +ba egy másik tesztet is...😊🤞🙏
Már nagyon szeretnénk babát, mert ez lenne a negyedik terhességem...
Sajnos eddig mond sikertelen volt, mind megszakadt a 9 hónap alatt...😓
Én 15.ére nem várom, kerek 1 hetem van még.
Drukkolok csajok 🤞
12-re nem várom. Trimesztert szedtem március óta meg femibion 0–t előtte. De 1 hónapja én is a biotech women vitamint szedem, párom a ment.
Tegnap óta érzékeny a mellbimbóm, 10.dpon vagyok (ovu teszteltem) de kedd előtt nem tesztelek az már 2 nappal nemvárt előtt lesz. Predictort vettem. 6-os ha még olvassa: mikor teszteltél pozit?
Kedves kérdező ez a fecelle, de lehet csak én gondolom túl.. És negatív :(
És ez a predyctor early
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!