Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja a augusztusban?...

Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?

Figyelt kérdés

Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.

(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?

2021. aug. 3. 18:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 anonim ***** válasza:
100%

Ártani nem árt, hisz vitamin. Csak jót tehet!:)

Drukkolok, hogy összejöjjön🥰

2021. aug. 4. 16:07
 32/120 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) en 11.ere nem varom, de szerintem megint sikertelen.... Pont ebben a ciklusban adtam fel az lh tesztelest,(szoval nem tudom hanyadik dpo-n vagyok) az onmegfigyelest,fel mondtam a munkahelyemen is! Igaz csak 9 honapja probalkozunk, de orokkevalosagnak tunik es neha mar azt hiszem, hogy nem is vagyok kepes ra! E. Voltam, csak h kovetheto legyen!
2021. aug. 4. 16:29
 33/120 anonim ***** válasza:
100%

22-es válaszomban írtam, hogy szombaton tesztelek. Hát nem bírom, holnap tesztelek egyet, pont a 7. késési napon. Most eléggé elkezdte a derekam, hasam alul..

Viszont érdekes (ez keltette fel a figyelmem), hogy a kutyám csirke kakit evett és jóval távolabb van tőlem, csukva a szája mégis mintha itt ugatna fél centire úgy érzem...

És második terhességemnél imádtam a trágya szagot.😁

Teszek el +ba egy másik tesztet is...😊🤞🙏

Már nagyon szeretnénk babát, mert ez lenne a negyedik terhességem...

Sajnos eddig mond sikertelen volt, mind megszakadt a 9 hónap alatt...😓

2021. aug. 4. 17:45
 34/120 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 6-os! Szívből gratulálok!!!🙏🥰
2021. aug. 4. 17:54
 35/120 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, én 10.re nem várom, még van 2 nap de nem bírtam ki tegnap csináltam facelle tesztet (3 nappal nemvart előtt) negatív lett, ma reggel csináltam és talán halvány pozitív, de veszek egy predyctor early tesztet és este meg csinálom így menstruáció előtt 2 nappal már mutatnia kell :) közbe szorítok mindenkinek és várom a fejleményeket :)
2021. aug. 8. 10:56
 36/120 A kérdező kommentje:
En 16ra nem varom csak. Egyenlore nem tesztelek meg. Felek csalodnek. Irjatok meg mi lett az eredmeny! A fecelle tesztrol van keped? :))
2021. aug. 8. 11:00
 37/120 anonim ***** válasza:
100%

Én 15.ére nem várom, kerek 1 hetem van még.

Drukkolok csajok 🤞

2021. aug. 8. 12:34
 38/120 anonim ***** válasza:

12-re nem várom. Trimesztert szedtem március óta meg femibion 0–t előtte. De 1 hónapja én is a biotech women vitamint szedem, párom a ment.

Tegnap óta érzékeny a mellbimbóm, 10.dpon vagyok (ovu teszteltem) de kedd előtt nem tesztelek az már 2 nappal nemvárt előtt lesz. Predictort vettem. 6-os ha még olvassa: mikor teszteltél pozit?

2021. aug. 8. 12:41
 39/120 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező ez a fecelle, de lehet csak én gondolom túl.. És negatív :(

[link]

2021. aug. 8. 15:07
 40/120 anonim ***** válasza:

És ez a predyctor early

[link]

2021. aug. 8. 15:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!