Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?
Figyelt kérdés
Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.
(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?
2021. aug. 3. 18:46
41/120 A kérdező kommentje:
En is azt csinaltam csak nem a vizelet sugaras. Hat most vagy mind rossz vagy nem ertem. Megprobalok kepet tolteni fel rola.
2021. aug. 8. 15:09
43/120 anonim válasza:
Sziasztok!
A vitaminos kérdezős vagyok. :)
Két nega teszt és 9 nap késés és kérdés kiírás után, megjött tegnap.
Nektek megy a drukk csajok!🤞🙏❤️
44/120 anonim válasza:
Ezen is látszik valami, szorítok neked :) én legközelebb reggel csinálok predyctor early t
Akkor leszek menstruáció előtt 1 nappal :)
45/120 A kérdező kommentje:
2021. aug. 8. 15:19
46/120 anonim válasza:
Nagyon halványnak, de pozinak látom.♥️🤞🙏
47/120 A kérdező kommentje:
Igen de a predi meg semmit nem mutat pedig allitolag nem nagy az elteres. Talan az 12es erzekenysegu ez meg 10es…🤷🏽♀️
2021. aug. 8. 15:24
48/120 anonim válasza:
Ha predi nem mutatja ne nagyon éld bele magad, a facel sajnos szokott ilyen lenni.
49/120 A kérdező kommentje:
Igen en is attol tartok😅😅😅
2021. aug. 8. 15:30
50/120 A kérdező kommentje:
Voltam olyan kivancsi hogy 1 Facelle tesztet felaldoztam es vizbe martottam. De az homezo. Azon halvany vonal sincs. 😅 Biztato…. hat ha nem cseszi at a fejem…..
2021. aug. 8. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!