Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?
Figyelt kérdés
Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.
(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?
2021. aug. 3. 18:46
82/120 A kérdező kommentje:
Irj majd mi lett az eredmeny! :)) Remelem pozi lesz!!! ☺️
2021. aug. 12. 10:06
83/120 anonim válasza:
32 vagyok! Nekem vegul nem jott meg 11.en!10.en teszteltem de megativ lett,aztan csak nem jott meg igy ma delutan teszteltem, nem tudom mennyire adja vissza a kepen, de en latok elobe rajta egy halvany csikot! Termeszetesen nem bizom el magam! Holnap reggel tesztelek megint, ez 25 erossegu teszt!
84/120 A kérdező kommentje:
En latom rajta mire gondolsz! Es halvany rozsaszinesnek tunik! De jo!!!😍 Drukkolok hogy erosodjon!
2021. aug. 12. 18:49
85/120 anonim válasza:
Jaj de jo,h nem csak en latom, koszonom, bizakodom! Remelem reggelre erosodik!
86/120 anonim válasza:
70-es vagyok. nekem ma végül nem jött még meg. egyszer jön a mindjárt megjön érzés, egyszer meg hányinger :D és is reménykedem egy legalább ilyen halvány pozitívban, kedves 32. én is látom a 2.csíkod :) halkan gratulálok :)
87/120 anonim válasza:
Koszonom❤️❤️ nagyon szoritok érted es mindenkiert❤️ egyepkent nekem semmi kulonos erzesem nem volt, csak a szokasos!Holnap reggeli tesztet is elkuldom nektek!
88/120 anonim válasza:
Szerintem erosodott, de ma veszek egy predictort is, kivancsi vagyok h azon mutat e valamit!
89/120 anonim válasza:
Kedves utolsó, én nem látok második csíkot, de drukkolok, hogy megjelenjen a következő teszteden!
90/120 anonim válasza:
Sajnos amit csinaltam predictor es x epilt ezutan azokon nem jott ki a masodik csik, meg halvanyan se :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!