Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?
Figyelt kérdés
Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.
(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?
2021. aug. 3. 18:46
111/120 anonim válasza:
Ugy latszik most tenyleg sokaknak ugyan az volt a ciklusaval, nekem is 4 napot kesett!
112/120 anonim válasza:
Utso vagyok, mi meg adunk magunknak egy kis idot es januarba kezdjuk a termekenysegi kivizsgalast, igaz sperma vizsgalat volt es engem is megneztek, mindent rendben talaltak, egyedul hormon vizsgalaton nem voltam es petevezeto atjarhatosagin!
113/120 anonim válasza:
Én nem vartam és nem is jött. Juniusban elment a baba 5 hetesen, most 5+4 vagyok, 4 naponta tesztelek hogy erős e a masodik csík is, épp ma, teszteltem délután, sosem láttam még ilyet, az hagyján hogy a terhes csík erősebb de először az jött ki nem is a, kontroll🙃
114/120 anonim válasza:
Mi is adunk még magunknak időt. Januárban telne le az 1 év próbálkozás, ha addig nem sikerül akkor elkezdjük a vizsgálatokat.
115/120 anonim válasza:
Gratulalok neked 113 as!!! Nekunk novemberben jarna le de foloslegesnek talalom ev vegen orvoshoz maszkalni, meg idopontert harcolni, igy megbeszeltuk,hogy akkor januarig adunk magunknak idot es akkor elkezdjuk a teljes kivizsgalast! Jo lenne ha addig ossze jonne!
116/120 anonim válasza:
Köszönöm és nagyon drukkolok nektek 115os!!!
118/120 A kérdező kommentje:
Nalam azota sincs semmi. Nem jott meg negativ tesztek.
2021. aug. 24. 14:46
119/120 anonim válasza:
Jo regota kesik akkor, tervezel orvoshoz menni? Barmien tuneted van?
120/120 anonim válasza:
De kár, de akkor mi lehet a gond??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!