Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?
Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.
(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?
Külföldön élek, itt nincs rossmann.
Csinaltam delután mégegy 15öst, és egy kicsit erősebb lett a csík. Jól látható de halvány :)
Drukkolok kérdező!! Még bármi lehet!!
(103as)
Utolso vagyok!
Nagyon megy a drukk!!🥰🤞🏻🤞🏻
Nekem sajnos vagy 6 halvany pozitiv teszt utan, tegnap barnazassal es egesz napos gorcsokkel megjott a nemvart...:( 4+3naposan sajnos elment a baba..
Remeljuk legkozelebb velunk marad.
sziasztok. én már nem is tudom hányas voltam :)
12-re nem vártam... 14-én megjött... voltam már 4.ciklusnapon vérvételen, szeptemberben megyek 21.napon. utána meg dokihoz. TSH-m kicsit magasabb, mint kellene, de referenciaértéken belül van. igazából minden eredményem jó eddig... nagyon bízom ebben a hónapban, mmint, hogy szeptemberben már nem jön meg :)
Végül 4 nap késés után nekem is megjött a nem várt. Volt hányinger, kisebb görcsök, egyik se szokott lenni. Elmondhatatlanul csalódott vagyok. Szeptemberben kezdjük a termékenységi vizsgálatokat.
4,106
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!