Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?
Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.
(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?
65os vagyok! Meg nem tudom, talan 4 nap mulva megprobalok egyet, mert izgatott vagyok 🙈 ha negativ akkor kivarom a 30~33 napot, hogy megjon-e. Ha akkor se, akkor megegyszer tesztelek.
Nem akarom nagyon bele elni magam de kozbe meg annyira jo lenne 🥰
Te mikor fogsz tesztelni? Megvarod, hogy kesik-e vagy te is megprobalod hamarabb hatha? Drukkolok, hogy baba legyen👼
61/71-es vagyok.
12. DPON fogok tesztelni, kicsit korai de rá egy napra megyünk nyaralni, szeretném tudna, hogyan álljak a nyaraláshoz :D mindenképp viszek magammal egy tesztet és 21-dikén, nemvárt napján újra tesztelek. Nagyon bízom ebben a hónapban.
Én is drukkolok neked, hogy sikerüljön. Majd írd meg mi lett a teszt eredménye!
Utoljára 70-es voltam. Én mára nem vártam de még semmi. 2 napja predictor negatív bár vmi halvány 2.volt rajta de sztem száradási 😕
Mondjuk most vasárnapig nem tesztelek, de néha van minimális nagyon enyhe görcs mintha meg akarna jönni... Az a "baj" hogy a fiam születése óta túl jól viselem a hónapokat. Sokkal kevesebb a mensim és gyakran nincs semmi előjele csak megjön. De az utóbbi években már elég pontos lett. Nagyon ritkán lett a 28 napból 30-as, évente 1 2 alkalom max. Azért is választottam a vasárnapot 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!