Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja a augusztusban?...

Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?

Figyelt kérdés

Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.

(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?

2021. aug. 3. 18:46
 71/120 anonim ***** válasza:
65-os válaszoló. Kb egy cipőben járunk, nekem július 21-dikén volt az utolsó menstruációm, ovu teszteltem és 6dikán lett két pozi nap után negatív. Szerintem simán lehet beágyazódás, viszont bármi mástól is lehet. Mikor tervezel először tesztelni?
2021. aug. 10. 13:39
 72/120 anonim ***** válasza:

65os vagyok! Meg nem tudom, talan 4 nap mulva megprobalok egyet, mert izgatott vagyok 🙈 ha negativ akkor kivarom a 30~33 napot, hogy megjon-e. Ha akkor se, akkor megegyszer tesztelek.

Nem akarom nagyon bele elni magam de kozbe meg annyira jo lenne 🥰

Te mikor fogsz tesztelni? Megvarod, hogy kesik-e vagy te is megprobalod hamarabb hatha? Drukkolok, hogy baba legyen👼

2021. aug. 10. 13:55
 73/120 anonim ***** válasza:

61/71-es vagyok.

12. DPON fogok tesztelni, kicsit korai de rá egy napra megyünk nyaralni, szeretném tudna, hogyan álljak a nyaraláshoz :D mindenképp viszek magammal egy tesztet és 21-dikén, nemvárt napján újra tesztelek. Nagyon bízom ebben a hónapban.

Én is drukkolok neked, hogy sikerüljön. Majd írd meg mi lett a teszt eredménye!

2021. aug. 10. 14:00
 74/120 anonim ***** válasza:
Mindenkepp megirom es koszonom!🥰
2021. aug. 10. 14:07
 75/120 A kérdező kommentje:
Nekem 11dpo full negativ. Nem csinalok tobb tesztet. Elengedem ezt a honapot.
2021. aug. 11. 10:25
 76/120 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom kerdezo..a kovi honap pozi lesz! 👼🏻🤞🏻
2021. aug. 11. 10:31
 77/120 A kérdező kommentje:
Remelem! :))
2021. aug. 11. 11:03
 78/120 anonim ***** válasza:
100%
Én a 10.dpo-n tartok, de attól tartok, hogy ez a hónap is elveszett, mert már ingerült vagyok nagyon, és tegnap már elkezdett gorcsolgetni is a hasam. Vasárnapra nem várom.
2021. aug. 11. 11:07
 79/120 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Kivel mi a helyzet? Valakinek lett pozitív a tesztje ebben a hónapban?
2021. aug. 12. 06:58
 80/120 anonim ***** válasza:

Utoljára 70-es voltam. Én mára nem vártam de még semmi. 2 napja predictor negatív bár vmi halvány 2.volt rajta de sztem száradási 😕

Mondjuk most vasárnapig nem tesztelek, de néha van minimális nagyon enyhe görcs mintha meg akarna jönni... Az a "baj" hogy a fiam születése óta túl jól viselem a hónapokat. Sokkal kevesebb a mensim és gyakran nincs semmi előjele csak megjön. De az utóbbi években már elég pontos lett. Nagyon ritkán lett a 28 napból 30-as, évente 1 2 alkalom max. Azért is választottam a vasárnapot 🙂

2021. aug. 12. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!