Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?
Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.
(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?
Sziasztok. Én 12-re nem várom. 29-én volt ovum, teszt alapján is (28-án 11-kor volt a legerősebb, másnap reggelre halványodott el, sajna az utolsó tesztem volt külföldi nyaraláson, pedig csináltam volna 28 este is) de nekem 29 naposak a ciklusaim, és 14-15 napon van ovum általában, érezni is szoktam szurkálással, enyhe görcsöléssel.
Múlt hónapban 23. ciklusnaptól 5 napig barnáztam majd 1 nappal korábban megjött, így most palástfű teát iszom 19. ciklusnaptól (aznap tudtam venni nyaralás után)
Nőgyógyász inofolicot javasolt, peteérés előtt napi 2 tasakkal ittam 1 hétig, mert azt mondta annyit kellene, bár a doboz napi 1-et javasol, azóta most csak 1-et iszom. Mellé szedek terhesvitamint, azt már 5 hónapja, de amúgy élesben odafigyelve 2. próbálkozós hónap volt ez.
Ha most is megjön, megyek 3. és 21. napi vérvételre, így sztem abban a ciklusban nem lh-tesztelek. Most 11. ciklusnaptól a 16.-ig minden nap együtt voltunk, a 15.-en volt ovulációm. Tudom sokan azt mondják 2 naponta jobb lenne, de nyaraláson belefért az időnkbe, és gondoltam adok ennek is egy esélyt, meg kívántuk is :)
Sziasztok! Én 15.ere nem várom. Ez a 8.próbálkozós hónapunk, és ebben a ciklusban kezdtem először ovulációs tesztet használni. A digitális ovu tesztem 30-an lett először pozitív,aznap este éreztem is nagyon nagyon erős szúrkálást jobb oldalt az alhasamban, szerintem akkor volt az ovum. Viszont másnap délután is pozitív lett a digitális ovu tesztem. 1én volt először negatív. Együtt voltunk:29,30,31. Nagyon nagyon bizakodunk ebben a hónapban is, mint 8 hónapja mindegyikben.
M/31
Nekem is majus elejen volt egy missed ab-om. Nem tudni mitol. Ebben a honapban gondoltuk ugy hogy akkor probaljuk meg ujra.
Feltem rogton az elso menzesz utan bele vagni, sot meg most is felek nehogy baj legyen… De eloszor is annak kell kiderulnie hogy egyaltalan ossze jott e a baba.
2 vagyok nekem fedruárban volt missed, nem lett szívhang, majd egyből 2 kémiai.
Nekem a doki 1 vérzést mondott, a nagyobb terhesség megszakítása után is.
Szia!
Nekem júli. 30-ra volt nem várva. Azóta se jött meg, így napokon belül tesztelek, ha továbbra se jön meg..úgy izgulok!!🤞🤞🤞♥️🙏
Sziasztok! 6-os vagyok, a ma reggeli tesztem ilyen. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen. Szurkolok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!