Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja a augusztusban?...

Ki nem varja a augusztusban? Beszelgetunk?

Figyelt kérdés

Tudom sok ilyen poszt van de erdekel hogy esetleg masnak vannak e valamilyen tunetei, eszrevetelei. En 16.-a nem varom. 10. napon volt az ovum nekem mindig hamar van.

(LH teszteltem is +erzem is) Ma vagyok igy a 3.dpon. Tart meg mas is itt?

2021. aug. 3. 18:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Én 12-re nem várom. 29-én volt ovum, teszt alapján is (28-án 11-kor volt a legerősebb, másnap reggelre halványodott el, sajna az utolsó tesztem volt külföldi nyaraláson, pedig csináltam volna 28 este is) de nekem 29 naposak a ciklusaim, és 14-15 napon van ovum általában, érezni is szoktam szurkálással, enyhe görcsöléssel.

Múlt hónapban 23. ciklusnaptól 5 napig barnáztam majd 1 nappal korábban megjött, így most palástfű teát iszom 19. ciklusnaptól (aznap tudtam venni nyaralás után)

Nőgyógyász inofolicot javasolt, peteérés előtt napi 2 tasakkal ittam 1 hétig, mert azt mondta annyit kellene, bár a doboz napi 1-et javasol, azóta most csak 1-et iszom. Mellé szedek terhesvitamint, azt már 5 hónapja, de amúgy élesben odafigyelve 2. próbálkozós hónap volt ez.

Ha most is megjön, megyek 3. és 21. napi vérvételre, így sztem abban a ciklusban nem lh-tesztelek. Most 11. ciklusnaptól a 16.-ig minden nap együtt voltunk, a 15.-en volt ovulációm. Tudom sokan azt mondják 2 naponta jobb lenne, de nyaraláson belefért az időnkbe, és gondoltam adok ennek is egy esélyt, meg kívántuk is :)

2021. aug. 3. 22:42
 12/120 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én 12-re nem várom :) 24 napos ciklussal, 10-11 napon van általában peteérésem, ebben a cikluybam mindenhogy is jelzett a testem a nagy napra :) 6.8.10.12.napon voltunk együtt a párommal, ma már a 6.dpo-nál tartok, szurkáló hasi tünetekkel, puffadással, székrekedéssel, de előfordulás derék és kisebb fejfájás is.
2021. aug. 4. 00:44
 13/120 anonim ***** válasza:
81%

Sziasztok! Én 15.ere nem várom. Ez a 8.próbálkozós hónapunk, és ebben a ciklusban kezdtem először ovulációs tesztet használni. A digitális ovu tesztem 30-an lett először pozitív,aznap este éreztem is nagyon nagyon erős szúrkálást jobb oldalt az alhasamban, szerintem akkor volt az ovum. Viszont másnap délután is pozitív lett a digitális ovu tesztem. 1én volt először negatív. Együtt voltunk:29,30,31. Nagyon nagyon bizakodunk ebben a hónapban is, mint 8 hónapja mindegyikben.

M/31

2021. aug. 4. 06:23
 14/120 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Hétfőre vártam, tegnap reggel volt épp hogy kicsi vérzésem, azóta semmi. Két hónapja volt missed abom, a műtét után egy hónapra megjött rendesen. Nem tudom, hogy ez az miatt lehet-e, hogy felborult a hormonháztartásom, vagy újra összejött a pici... Folyamat meg akar jönni érzésem van és brutál fáradt agyok, hányingerem most annyira nincs, inkább nem nagyon kívánok semmi ételt... Teszt negatív volt ma reggel még várok, és ha továbbra sem lesz változás, akkor újabb teszt vagy doki, ha negatív lesz.
2021. aug. 4. 06:48
 15/120 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, akkor kb egy cipőben járunk. Május elején volt missed ab-em, természetes utón kiürült. Az első mensim megjött rendesen, pontosan 5 hétre a vetélés után, a második viszont barnázással kezdődött és 4 nap késéssel jött meg. Az orvosod hány hónap várakozást ajánlott? Az enyém 2/3at, ennyi kell míg helyreállnak a dolgok. Most lenne a 3dik 21.dikén, próbálkozunk mostmár, de így, hogy 35 naposra hosszabbodott a ciklusom nem tudom mikor lenne az ovulációm. Használok ovu tesztet de még nem sikerült elkapni a pozitívat. Jövő hónapban tervezek orvoshoz menni, ha most sem sikerül. Kitartást neked!
2021. aug. 4. 07:01
 16/120 anonim ***** válasza:
100%
Szia utolsó! Igen 3 hónapot ajánlottak, de valahol olvastam, hogy már az első menszi után lehet próbálkozni... Mi úgy voltunk vele, hogy amikor jön, akkor jön! Az előző terhességem is 1 év volt mire összejött. Nekem 24 napra szokott megjönni +-2 nap, most is ekörül megvolt, csak hát nagyon kevés... A missed ab utáni mensim úgy indult, hogy első két nap kevés volt majd 3. napon beindult, tovább is tartott, mint 5 nap, de a mostani az nem ilyen, egy napja semmi és folyamat görcsölök, ismerem a testem, csak akkor szoktam görcsölni, ha meg is van... Szóval nem tudom, még bizakodom, de mindenképp kiderül majd mi a helyzet! Neked is kitartást!
2021. aug. 4. 07:24
 17/120 A kérdező kommentje:

Nekem is majus elejen volt egy missed ab-om. Nem tudni mitol. Ebben a honapban gondoltuk ugy hogy akkor probaljuk meg ujra.

Feltem rogton az elso menzesz utan bele vagni, sot meg most is felek nehogy baj legyen… De eloszor is annak kell kiderulnie hogy egyaltalan ossze jott e a baba.

2021. aug. 4. 07:51
 18/120 anonim ***** válasza:

2 vagyok nekem fedruárban volt missed, nem lett szívhang, majd egyből 2 kémiai.

Nekem a doki 1 vérzést mondott, a nagyobb terhesség megszakítása után is.

2021. aug. 4. 09:05
 19/120 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem júli. 30-ra volt nem várva. Azóta se jött meg, így napokon belül tesztelek, ha továbbra se jön meg..úgy izgulok!!🤞🤞🤞♥️🙏

2021. aug. 4. 10:23
 20/120 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! 6-os vagyok, a ma reggeli tesztem ilyen. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen. Szurkolok mindenkinek!

[link]

2021. aug. 4. 10:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!