Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsíkos teszt? Kémiai...

Szellemcsíkos teszt? Kémiai terhesség? Eláztattam a tesztet?

Figyelt kérdés

30-35 napos ciklusaim vannak, ebben a hónapban az App szerint 23-án kellett volna az Ovumnak lennie.Az Lh teszt 20-án olyan pozitív lett, hogy még a vak is kitapintotta volna.

18-án és 20-án voltunk együtt a párommal.

27-én rózsaszín-barnás folyást tapasztaltam pisinél, de csak a papíron látszott.

Kövezzetek meg, de furcsán éreztem magam, ezért tegnap este 8 óra körül csináltam egy 10-es HCG tesztet. A pisi a szokásosnál koncentráltabbnak tűnt, valószínű, hogy a nagy rohanásban nem ittam eleget.

Kb 1 perc után feltűnt egy második,komplett, de igen halvány csík.

Ahh, mondom neem, ez így korai.

Pisilni már nem kellett,de sikerült valamicskét produkálni. A második negatív lett.

Ma alig vártam, hogy reggel legyen, bár elemezni nem volt időm, de amit ma csináltam az is negatív.

Tisztaban vagyok vele, hogy kb. a 8.DPO-n nagyon korai tesztelni. De ilyen az ember, ha kíváncsi.

Szellemcsíkos tesztet még nem láttam, igaz, pozitívat sem.

Az App szerint 5-én kellene megjönnie, szerintem 2-3-án, az Ovu - hoz viszonyítva.

Segítsetek, légyszíves helyre tenni, mi volt ez.

Az érdemben segíteni nem tudók legyenek szívesek ezt a kérdést mellőzni. Nagyon szépen köszönöm!

Megpróbálok képet feltölteni, bár én és a fényképezés két különböző dolog vagyunk.

2021. jan. 29. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:

Megtanultam, nagyon...

Előbb volt peteérésem, min. 2 nappal, tudtommal a luteális szakasz szinte mindig fix, így előbb kellett volna megjönnie.

De ez csak az én gondolatmenetem.

Passzolom, nem értem, nem tudom.

Én is remélem, hogy látok majd tankönyvbe illő 2 csíkot. 🤗

2021. febr. 4. 10:49
 62/71 A kérdező kommentje:
Tegnap este, egy órányi hányás kíséretében megjött.
2021. febr. 5. 05:32
 63/71 anonim ***** válasza:
Sajnálom te szegény😢Még hánytál is....Lehet a hormonok is kicsit összezavarodtak.Ne szomorkodj,az a jó hogy magától meg tudott jönni és nem kellett nőgyógyász által felírt gyógyszerrel mesterségesen előidézni.Majd menj el az orvoshoz és mond el neki hogy zajlott le ez a ciklusod.Biztos tud majd vmi okosat mondani.Ne szomorkodj.Fog a baba sikerülni előbb vagy utóbb úgyis.Hány éves vagy?
2021. febr. 5. 06:05
 64/71 A kérdező kommentje:

Ilyen még velem nem volt, délután felavattam a munkahelyi WC-t, szín tiszta gyomorsavat hánytam.

Haza jöttem, ettem, rá egy fél órára ki is hánytam..

18-án megyek nőgyógyászhoz, kíváncsi leszek, hogy mit mond.

30 vagyok.

2021. febr. 5. 06:38
 65/71 anonim ***** válasza:
100%
Valami bezavarta a ciklusod ennyi.Van még időd 30 évesen teherbe esni👍Ezen ne idegeskedj mert nem vagy elkésve semmivel sem😉
2021. febr. 5. 06:42
 66/71 A kérdező kommentje:
Tudom, szimplán nem esett jól a 3 2 "csíkos" teszt, meg ez a hányás..
2021. febr. 5. 07:34
 67/71 anonim ***** válasza:
Nagyon furcsa az biztos. Persze valószínű, hogy valami vírust bekaptál.
2021. febr. 5. 14:56
 68/71 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az is lehet, hogy kémiai terhesség. Nekem is volt 2x. A tesztek csak nagyon halványak voltak majd pár nappal később meg is jött. Ha már barnázás van, az már egy árulkodó jel arra hogy kémiai terhesség van csak jelen, bár sokaknak sikerül megtartani progeszteron szedésével. Most én is várom, hogy legyen majd újra egy pozitív hónapom és meglátjuk, segít e a progi,mert a doki is ezt mondta. De amúgy jobb így, hiszen amelyik baba nem egészséges azt a szervezet nem fogja megtartani. 3-4 hónap még nagyon jelentéktelen idő, sikerül az ne aggódj :) mi már 2,5 évnél tartunk, de még így sem estem kétségbe, mindennek eljön az ideje, ha agyalsz-rágódsz rajta csak rontod a saját esélyeid a stresszel. Én is 2 éven át figyeltem a ciklusom, tesztelgettem, idegeskedtem, minden csodabogyót bevetettem, de csak akkor sikerült a + amikor pont mással voltam elfoglalva és nem tudtam ezzel foglalkozni. Türelem és engedd el kicsit :)
2021. febr. 5. 16:47
 69/71 A kérdező kommentje:
Próbálok így tenni 🤗
2021. febr. 5. 18:00
 70/71 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Ugye 18-án voltam nőgyógyásznál. A bal oldali petefészek cisztás, a jobb oldalon látott egy sötét foltot, azt mondta, hogy elindult valami, de nem maradt meg.

Szerencsére teljesen kitisztult "magától".

Azt mondta, hogy a természetes kiválasztódás jól működik az emberi szervezetben, csak a teljesen egészségeseket tartja meg.

A párom kapott beutalót urológushoz, ketten együtt pedig egyet egy klinikára.

A mostani ciklusom is kicsit cifrára sikerült, 32 napos ciklusnál 22-én kellett volna ovulálnom. Napokig nullnegatív volt a teszt, 24-én, szerdán abba is hagytam a tesztelés.

Vasárnap annyira görcsölt a hasam, mondom, itt valami lesz. Vagy most ovulálok, vagy megjön előbb. 28-án pozitív lett az Ovu teszt, de még hétfőn, 29-én is egyértelműen az volt.(Ilyet sem láttam még.)

Gondoltam oké, biztos az az előző havi móka miatt borult meg a rendszer.

A luteálisom 13 nap, a 14.-re megjön általában.

28-án csak egyszer kaptam el apát, a nap további részében nem éreztem magam jól.

A jelenlegi tényállás szerint holnapra, holnaputánra (14-15-re) nem várom.

Persze,teszteltem.🙈 25-ös tesztjeim vannak most, eddig mind negatív.

A mai a 38. ciklusnapom.

Úgy néz ki, h nyertem egy 40 nap körüli ciklust...

2021. márc. 13. 06:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!