Szellemcsíkos teszt? Kémiai terhesség? Eláztattam a tesztet?
30-35 napos ciklusaim vannak, ebben a hónapban az App szerint 23-án kellett volna az Ovumnak lennie.Az Lh teszt 20-án olyan pozitív lett, hogy még a vak is kitapintotta volna.
18-án és 20-án voltunk együtt a párommal.
27-én rózsaszín-barnás folyást tapasztaltam pisinél, de csak a papíron látszott.
Kövezzetek meg, de furcsán éreztem magam, ezért tegnap este 8 óra körül csináltam egy 10-es HCG tesztet. A pisi a szokásosnál koncentráltabbnak tűnt, valószínű, hogy a nagy rohanásban nem ittam eleget.
Kb 1 perc után feltűnt egy második,komplett, de igen halvány csík.
Ahh, mondom neem, ez így korai.
Pisilni már nem kellett,de sikerült valamicskét produkálni. A második negatív lett.
Ma alig vártam, hogy reggel legyen, bár elemezni nem volt időm, de amit ma csináltam az is negatív.
Tisztaban vagyok vele, hogy kb. a 8.DPO-n nagyon korai tesztelni. De ilyen az ember, ha kíváncsi.
Szellemcsíkos tesztet még nem láttam, igaz, pozitívat sem.
Az App szerint 5-én kellene megjönnie, szerintem 2-3-án, az Ovu - hoz viszonyítva.
Segítsetek, légyszíves helyre tenni, mi volt ez.
Az érdemben segíteni nem tudók legyenek szívesek ezt a kérdést mellőzni. Nagyon szépen köszönöm!
Megpróbálok képet feltölteni, bár én és a fényképezés két különböző dolog vagyunk.
Megtanultam, nagyon...
Előbb volt peteérésem, min. 2 nappal, tudtommal a luteális szakasz szinte mindig fix, így előbb kellett volna megjönnie.
De ez csak az én gondolatmenetem.
Passzolom, nem értem, nem tudom.
Én is remélem, hogy látok majd tankönyvbe illő 2 csíkot. 🤗
Ilyen még velem nem volt, délután felavattam a munkahelyi WC-t, szín tiszta gyomorsavat hánytam.
Haza jöttem, ettem, rá egy fél órára ki is hánytam..
18-án megyek nőgyógyászhoz, kíváncsi leszek, hogy mit mond.
30 vagyok.
Sziasztok,
Ugye 18-án voltam nőgyógyásznál. A bal oldali petefészek cisztás, a jobb oldalon látott egy sötét foltot, azt mondta, hogy elindult valami, de nem maradt meg.
Szerencsére teljesen kitisztult "magától".
Azt mondta, hogy a természetes kiválasztódás jól működik az emberi szervezetben, csak a teljesen egészségeseket tartja meg.
A párom kapott beutalót urológushoz, ketten együtt pedig egyet egy klinikára.
A mostani ciklusom is kicsit cifrára sikerült, 32 napos ciklusnál 22-én kellett volna ovulálnom. Napokig nullnegatív volt a teszt, 24-én, szerdán abba is hagytam a tesztelés.
Vasárnap annyira görcsölt a hasam, mondom, itt valami lesz. Vagy most ovulálok, vagy megjön előbb. 28-án pozitív lett az Ovu teszt, de még hétfőn, 29-én is egyértelműen az volt.(Ilyet sem láttam még.)
Gondoltam oké, biztos az az előző havi móka miatt borult meg a rendszer.
A luteálisom 13 nap, a 14.-re megjön általában.
28-án csak egyszer kaptam el apát, a nap további részében nem éreztem magam jól.
A jelenlegi tényállás szerint holnapra, holnaputánra (14-15-re) nem várom.
Persze,teszteltem.🙈 25-ös tesztjeim vannak most, eddig mind negatív.
A mai a 38. ciklusnapom.
Úgy néz ki, h nyertem egy 40 nap körüli ciklust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!