Ez szellemcsík?
Figyelt kérdés
Menzesz előtt teszteltem teljesen üres volt a teszt. 2 nappal korábban megjött, viszont csak 2 napig, így teszteltem megint ott lett egy nagyon halvány csík, de szerintem csak szellemcsík? Ti mit gondoltok?2020. okt. 21. 20:04
3/21 anonim válasza:
Az elsőn nem látok semmit a másodikon igen. Reggel tesztelj ha erősödik akkor baba...
4/21 anonim válasza:
Van ott valami, én is látom.. várnék még két napot és újra tesztelnék. Ha erősödik akkor babás vagy.
Lehet progeszteron baj van..
5/21 anonim válasza:
Mármint lehet a progi miatt véreztél. Viszont akkor orvost ajánlok.
6/21 anonim válasza:
Az a vékony csík? Az nem pozitív. Két nap múlva tesztelj, de ez szerintem távolról sem az.
7/21 anonim válasza:
Ez még szellemcsíknak sem nevezhető száradás utáni hiba a teszten...
8/21 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy kifejtetted. Elsőre nem értettem mire gondoltál. Ami nagyon furcsa volt, hogy csak bal oldalon görcsöltem és hogy ilyen rövid ideig volt vérzés. Szeretném, hogy kistesó legyen, de bele élni se merem magam, de az a vékonyka csík annyira negatívan néz ki. Az első terhességemnél volt pecsételesem is, de magnéziummal megoldódott.
2020. okt. 21. 20:22
9/21 anonim válasza:
Ez semmi. Kukázhatod. 2 negatív teszt.
10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. okt. 21. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!