Ez szellem csík?
Figyelt kérdés
Időn belül megjelent nagyon halvány és rózsaszín a színe.. De nem hiszem hogy ez pozitív lenne..élőben elég jól látszik.
2020. szept. 29. 13:38
2/12 anonim válasza:
Nem, ez pozitív. Az én Gabrielem is ilyen volt, amikor terhes lettem.
3/12 anonim válasza:
Bármi lehet, nekem a kémiai volt ilyen. De ígéretes
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm de nem élem bele magam most teljesen össze vagyok zavarodva. 21.én reggel teszteltem negatívat (22.ére nem vártam) 21.én el is kezdtem vérezni tartott 5napig kevesebb vis volt meg az előző ciklusban nagyon furcsán éreztem magam. Ma volt egy csepp barnázás pisilés után gondoltam lövök egy tesztet (előző terhességem alatt is barnáztam párszor illetve nagyon halovány tesztjeim voltak) úgy hogy most nem tudom hogy mi lehet ez..De mindenképp veszek tesztet és ha pozitív akkor megyek orvoshoz mert akkor valószínűleg méhen kívüli.. Bár akkor azt sem értem hogy miért lett 21.én negatív a tesztem.
2020. szept. 29. 13:59
6/12 A kérdező kommentje:
Az fordult még meg a fejemben hogy talán beágyazódási vérzés lehetett de viszont az se tart 5napig. Ugy hogy most nagyon félek szerettük volna a babát.
2020. szept. 29. 14:02
7/12 anonim válasza:
Huh hát ez így ennek fényében nagyon halvány. Inkább az lehet, hogy wlindult valami, de mindenképp tesztelj másikkal.
8/12 anonim válasza:
Köszi a lepontozást, mert megírtam, hogy ugyanilyen volt a kémiaim. Nem azt írtam, hogy neked is az...de így, hogy vérzel, esélyes.
9/12 anonim válasza:
Megjött a lepontozó pha(sz)ntom :D
10/12 A kérdező kommentje:
Mindenképpen tesztelek. Köszönöm a válaszokat. Én senkit nem pontoztam le!! valaki nagyon unatkozhat mert mindenkit le pontozott :/
2020. szept. 29. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!