Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az intimed teszten nektek...

Az intimed teszten nektek voltak halvany szellem csíkok? Nem is az a kérdés, hogy terhes vagyok e. Hanem általánossagba. Fucsallom, hm mar jó par napja minden teszten van csìk.

Figyelt kérdés
Nem az, aminek mar orul az embemr hanem az, ami a szellemcsik, es a leghalvanyabb hatara. Idon belul jonnek ki. Csak nem ertem, hogy vajon mindegyik teszt hibas? Vagy ez ilyen fajta? Már csak azert is ezt veszem végig, de ha megjon, akkor tobbe nem fogom. Erősödni nem erősödik, de minden nap ott van. A lenyeg, h nektek voltak e vele iylen tapasztalatok.képet nem teszek fel szerit em, mert nem aza kerdes, van e rajta, mert en latom elobe, meg fotón si. Sot az se fontos,h mit jelent😊csupana teszt ertekelese szempontjabol kerdezem.

#terhességi teszt #szellemcsík #minden nap csík #van e masnak
2019. máj. 7. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 10 percen túl lett szellemcsíkos kétszer. A következő hónapban már egyértelmű pozitív volt. :)
2019. máj. 7. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a tökd intimed teszt az volt. 2 volt a dobozban, mind két teszten volt valami sejtelmes rózsaszín vonalka.

Nem voltam terhes.

2019. máj. 7. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Zöld
2019. máj. 7. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer vettem egy 2db osat mind a kettőn ott volt szellemcsìk és nem voltam terhes . Az a teszt egy nagy sz*r
2019. máj. 7. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Soha többet nem veszek ilyet, ami maradt itthon, csak akkor fogom elhasználni, ha már minden más pozitív... Nemvárt napján reggel, magas hővel reménykedve lőttem el a tesztet, és megjelent a halvány rózsaszín csíkocska, és én elhittem. Elhittem, hogy több mint 2 év után végre jön a baba. Aztán fokozatosan elkezdett halványulni, végül a színét is elvesztette, maradt egy alig látható, szürkés száradási csík. És tudtam, hogy ez átvágott. Aztán persze meg is jött. Az első babánál ez a teszt mutatta délután először, teljesen megbízható volt, de azóta ez megváltozott.

Persze én voltam a hülye, mert már többször teszteltem ezzel, mióta a kistesóval próbálkozunk, és szinte mindig szellemcsíkos, csak magát a folyamatot sose néztem végig. Borzasztó pofáraesés volt, amikor már elhittem, hogy sikerült, aztán eltűnt...

2019. máj. 7. 21:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Én is kezdek így erezni, mert úgy tunik, mindegyik teszten ott a csík..de ez a tipikus halvany , semmilyen.. annyi,,h vastag.

Majd megírom, h lett e meg is baba. De ha nem, en se veszek soha tobbé. Régen nekem is bevált. Igaz nagyon halvanyan, de jelezte, meg erősödött. Így ilyen üresjáratba nem próbaltam..

Talán jo hír, h ma es masik fajtan is látni valamit, a facell teszten. Eddig azon nem volt..

De majd kiderul.

Sajanlom, h ennyien csalódtunk benne.

2019. máj. 8. 09:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnos igen,éppma jött meg több halvány kétcsikos intimed után. Az érzés leirhatatlan...soha többe nem veszek ilyen tesztet. :(
2019. máj. 10. 18:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Erdekes, mert utana az xepilek is halvanyan ott voltak, 3db on is... de megjott még is. De intimedet nem veszek tobbé.
2019. máj. 16. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!