Az intimed teszten nektek voltak halvany szellem csíkok? Nem is az a kérdés, hogy terhes vagyok e. Hanem általánossagba. Fucsallom, hm mar jó par napja minden teszten van csìk.
Nekem a tökd intimed teszt az volt. 2 volt a dobozban, mind két teszten volt valami sejtelmes rózsaszín vonalka.
Nem voltam terhes.
Soha többet nem veszek ilyet, ami maradt itthon, csak akkor fogom elhasználni, ha már minden más pozitív... Nemvárt napján reggel, magas hővel reménykedve lőttem el a tesztet, és megjelent a halvány rózsaszín csíkocska, és én elhittem. Elhittem, hogy több mint 2 év után végre jön a baba. Aztán fokozatosan elkezdett halványulni, végül a színét is elvesztette, maradt egy alig látható, szürkés száradási csík. És tudtam, hogy ez átvágott. Aztán persze meg is jött. Az első babánál ez a teszt mutatta délután először, teljesen megbízható volt, de azóta ez megváltozott.
Persze én voltam a hülye, mert már többször teszteltem ezzel, mióta a kistesóval próbálkozunk, és szinte mindig szellemcsíkos, csak magát a folyamatot sose néztem végig. Borzasztó pofáraesés volt, amikor már elhittem, hogy sikerült, aztán eltűnt...
Koszonom a valaszokat. Én is kezdek így erezni, mert úgy tunik, mindegyik teszten ott a csík..de ez a tipikus halvany , semmilyen.. annyi,,h vastag.
Majd megírom, h lett e meg is baba. De ha nem, en se veszek soha tobbé. Régen nekem is bevált. Igaz nagyon halvanyan, de jelezte, meg erősödött. Így ilyen üresjáratba nem próbaltam..
Talán jo hír, h ma es masik fajtan is látni valamit, a facell teszten. Eddig azon nem volt..
De majd kiderul.
Sajanlom, h ennyien csalódtunk benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!