Skizofrén férj az eheti filmben?
Figyelt kérdés
Ezen a héten valamikor hét elején ment egy film (én nem láttam csak mesélték) amiben egy skizofrén férj volt.
A TERHES felesége a konyhában készítette a vacsorát és közben a férj nézte őt és mutatták, hogy mit gondol, és mi történik igazából. Ilyen csúnya gúnyos fejeket képzelt be magának a fickó, amint a felesége odamegy hozzá , gúnyosan kineveti és megpróbálja megölni...stb aztán a férj is le akarja szúrni a nőt.... de közben a valóságban csak a vacsorát készíti a nő és nem történik semmi.
Aztán egy másik jelenetben a nő ingatlanközvetítő haverjának kifúrják a szemét egy lakásban, miközben szerelnek valamit a szomszéd szobában.
Tudjátok hogy melyik film lehet ez? :/ Nekem nem sikerült megtalálnom :(
2014. aug. 16. 13:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!