Mit gondoltok, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
8 napja, a ciklusom 17.napjan voltam egyutt a baratommal ovszerrel. Aznap es az azelotti nap sem volt mar termekeny nyakom. Az aktus vegen vettuk eszre, hogy az ovszeren volt egy kis lyuk, de a parom nem elvezett el. Vizzel is megtoltottuk a gumit, es csak akkor szivargott, ha erosen nyomtuk. Ennek ellenere ez nem zarja ki annak a lehetoseget, hogy elovaladek juthatott belem a kis lyukon keresztul is, tudom. Nem tudom szamit e, de a parom az aktus elott nem ment el, tobbszor vizelt is. Kevesebb mint 2 nap mulva bevettem egy esemeny utanit biztos ami biztos alapon. Utana eleg rosszul ereztem magam napokig, egyertelmu volt, hogy amiatt. Nagyon faradt voltam, fajt a fejem, koncentracios zavaraim voltak. 5 nap mulva kell hogy megjojjon, de nem igazan vannak pms tuneteim, minimalisan fajogat a hasam es a mellem neha, de lehet hogy csak bebeszelem magamnak. Mit gondoltok? Koszonom, ha segitetek. Nagyon aggodom.2019. máj. 5. 20:21
1/4 anonim válasza:
Szerintem biztosan nem vagy terhes, ne aggódj.
2/4 anonim válasza:
Kapott a szervezeted egy nagy adag hormont. Tuti attol vannak ilyen tuneteid. Nem vagy terhes.
3/4 anonim válasza:
Ecsém, erre olyan kár volt esemény utáni tablettát bevenni... Most jól szétbarmoltad a hormonjaidat feleslegese.
4/4 anonim válasza:
Az eseményutáni miatt 3 hónapig is szarul lehetsz és lehetnek fura tüneteid, a menstruációd is rendezetlen lehet. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!