Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Mához egy hétre kell, hogy megjöjjön a mensim.

Múlthét csütörtökön volt ovulációm (ami biztos, mert akkor voltam nőgyógyásznál és Ő is mondta.) Rá egy napra voltam együtt a párommal, nem szedek gyógyszert és óvszerrel sem védekeztünk, időben kiszállt. 1 héttel vagyok a menses előtt, viszont már most görcsölget a petefészkemnél, és érzékeny a mellem, olyan mintha 2 nappal lennék vérzés előtt. Lehet terhesség utaló jel? Köszönöm a válaszokat.

2019. máj. 3. 21:23
 1/4 Kufli válasza:
85%
Nincs olyan,hogy időben kiszállt.
2019. máj. 3. 21:33
 2/4 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy nem védekeztél, lehetsz terhes. A görcs nem terhességi tünet.
2019. máj. 3. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
97%
a premens előjelek és a terhességi előjelek szinte ugyanazok, nem lehet őket megkülönböztetni. Várj a vérzés kimaradásáig, és aznap lőj el egy tesztet!
2019. máj. 3. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem védekeztetek (a megszakítás nagyon nem az) simán benne van a pakliban. Ráadásul pont amikor termékeny vagy. Gratulálok.

Csak úgy mondom, hogy unokatesóm pontosan így sikerült.

2019. máj. 4. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!