Ez szellem csík lenne? Létetik hogy 3 one step ilyen?
Figyelt kérdés
kepkuldes.com/image/67p9ue2019. ápr. 16. 17:35
2/25 anonim válasza:
Ez meg veletlenul sem szellemcsik hanem egyszeruen csak negativ. Semmi nincsott csak a kontroll
3/25 A kérdező kommentje:
Én látom egy halvány szürkés csikot ami olyan vastag mint a kontroll vonal. Csak sajnos a kép nem ugy adja vissza
2019. ápr. 16. 17:53
4/25 anonim válasza:
Az enyém pont ilyen volt hétfő reggel one steppel,itt jól lehordtak,hogy negatív, másnap predictor early full pozi.
Szerintem neked is pozi lesz. Nekem a obe step ha nega volt akkor semmi nem volt rajta.
5/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod☺holnap reggel újra tesztelek
2019. ápr. 16. 18:55
6/25 anonim válasza:
Én is látom
De ennek nem hinnék
Akkor sem, ha nekem eddig one step sem volt szellemcsíkos sosem...
2 nap múlva ismételj
7/25 anonim válasza:
Nekem pont ilyen volt az első pozitív x-epilem mikor terhes lettem. Viszont egyszer volt ilyen tesztem akkor is, mikor nem voltam babás. Még bármi lehet ebből, drukkolok azért.
8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat. Még nem élem bele magamml nem akarok csalódni
2019. ápr. 16. 19:41
9/25 anonim válasza:
Látom, de igazából bármi lehet,drukkolok!
10/25 anonim válasza:
A legelső one step tesztem nekem is ilyen volt a képen alig volt látható, sak ha nagyon nagyon nézem akkor látom azt amit te is. De hogy ez most szürke vagy rózsaszín azt még nagyon korai lenne megmondani 🤷♀️ Ha késik az már jót is jelenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!