Lehet én vagyok a vak, de csak a felső kettőn látok valamit. Szerintem pozitív lesz, de érdemesebb lenne szombaton próbálni.
Tudom nehéz kivárni, de megéri mert így még jobban izgulsz.
Ha x-epil akkor siman szellem mindharom. Az utobbi idoben csak ilyet olvasok errol a tesztrol, hogy van rajta csik akkor is ha negativ, sot minap irta valaki hogy annyira beduhodott azon hogy atvagta a teszt, hogy kivancsisagbol sima pohar vizbe martotta. Azon is ott volt az ilyen halvany csik.
Varj hogy kessen a verzes, es tesztelj masmilyennel.
Ez facelle teszt szerintem, és nekem is most ilyen lett. Várok pár napot és tesztelek újra.
Remélem nem lett szokás a facelle-nél is ez a szellemcsíkosodás :D:D:D:D:D
Ne haragudj, remélem nem lesz igazam amennyiben babát szeretnél, de szerintem ezek negatívak,"szellemcsíkosak". Ha jól látom facelle tesztek, nekem is voltak ilyenek ebből a fajtából, és nem voltam terhes. Amennyiben pozitív lenne, szerintem erősödne, illetve egyértelműen rózsaszínnek kellene lennie a halványnak is.
Azért mindenképp tesztelj, ha késik. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!