Ezt a csíkot hivják szellem csíknak? Reggel csinaltam első vizeletvől és ilyen lett. Mára nem vártam. Nem is jött meg még. Kiváncsiságból csináltam meg. De ez nem pozitiv ugye?
2016. júl. 20. 07:13
1/11 anonim válasza:
Én a kontrollcsíkon kívül semmit nem látok sajnos.
2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy Én sem. Csak azt a szürkeségszerű valamit....
2016. júl. 20. 07:21
3/11 anonim válasza:
Én sem látok semmit, de ha később fogant, akkor még nem biztos, hogy kimutatja, sőt... valakinek egy héttel később sem pozi még! Amíg nem jön meg, reménykedj!
4/11 anonim válasza:
Hat én látok egy nagyon-nagyon halvány csíkot.. Szerintem 3 nap múlva tesztelj újra. :)
5/11 anonim válasza:
Mobilról látni a második halvány csíkot. Ez pozitív.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Szombaton mindenképp kontrollálom.
2016. júl. 20. 07:44
9/11 anonim válasza:
Egyertelmuen van ott valamI
De h szâradádi vagy pozi csik azt már passzolom. Ha tovabbra is kesik majd csinalj egyet ujra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!