Két nappal az esedékes menstruáció előtt,10-es érzékenységű teszt. Kb.5 perccel a teszt után jelent meg ez a nagyon halvány második vonal. Ez bizakodásra adhat okot vagy csak szellem csík?
2020. jan. 21. 19:47
2/8 anonim válasza:
Ha időn túl jelent meg, akkor lényegtelen.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Kb 5 perccel később néztem meg. Első pár másodpercben negatív volt, az biztos. Pár nap és kiderül úgyis. De nagyon örülnék! 😊
2020. jan. 21. 20:21
4/8 anonim válasza:
Szerintem meg rossz helyen van a csík, minden esetre én tesztelnék mégegyet. Pozi gyanús, de túl közel van a kontrollcsíkhoz.
5/8 anonim válasza:
Ez nem szellemcsík. Nem a T vonalnal van a csík. Ismételj valószínű hibás a teszt.
6/8 anonim válasza:
Sajnálom de ez full negatív. Az nem terhescsík, hanem kicsit elázott a teszt, s a gagyibb teszteknél olyan mintha másodjára is végigfutna a nedvesség, és pont ott állt meg. Tudom hülyén fogalmaztam meg, de már nem egydzer jártam így.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2020. jan. 21. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!