Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Walentin teszt szokott, ,...

Walentin teszt szokott, , szellem, , csíkos lenni? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. jan. 6. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Látom amit látsz, a tesztet azonban nem ismerem. Gondolom jócskán mensi előtt vagy így légy türelemmel, mert lehet időre megjön a havid, hiába van extrahalvány valami a teszten, nekem ennél látványosabb volt, még is megjött időben. Ez ilyenkor még annyira kétes, hogy kár beleélni magunkat.

Két nap múlva azért ismételhetsz, ha erősebb lesz, akkor lehet kezdeni reménykedni :)

Türelem, ezt egyenlőre negatívnak vedd!

2020. jan. 6. 12:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Elvileg ma kéne meg jönnie . De sokszor van, hogy késik akár 4-5 napot is . Ezért mertem tesztelni és ezért vagyok most tanácstalan e teszt láttán . Ha nem jön meg csinálok másik teszt majd . Csak addig is kiváncsi voltam más véleményére is
2020. jan. 6. 12:34
 3/7 anonim válasza:
Igen szokott ilyen lenni, ez kimondottan negatív teszt
2020. jan. 6. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Majd írj, ha teszteltél újra, hogy mi lett az eredmény! Szorítok, hogy baba legyen. :)
2020. jan. 7. 00:30
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt ma csináltam :/

2020. jan. 7. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ez elég negatív lett :( Ha nem jön meg két nap múlva azért még egyet csinálhatsz.

Fel a fejjel!

2020. jan. 7. 18:57
 7/7 A kérdező kommentje:
:D
2020. jan. 7. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!