3/25 anonim válasza:
Legfeljebb az. Ha pozitív lesz, az egyértelműen látszik majd. Pár nap múlva tesztelj. Szorítok!
4/25 anonim válasza:
Az. Ha pozitív lesz rendesen, akkor nem kell majd szétszedni meg ketesgetni, hidd el 😊
Pár nap múlva tesztelj megint, ha nem jön meg.
5/25 A kérdező kommentje:
Gólyahír teszt amúgy.. De láttam róla negatív tapasztalatot.. Lehet én is köztük vagyok ezek szerint.. 😪
2020. okt. 8. 00:00
6/25 A kérdező kommentje:
Az az érdekes hogy színe is van..
2020. okt. 8. 00:00
8/25 anonim válasza:
Amit nagyon halványan látni rajt az lehet a helye is.
Ha pozitiv lesz nemkell nagyitoval keresni, meg fény felé forgatni. Pár nap mulva tesztelj. Elhiszem nehéz kivárni a nemvárt napját, de ennek nincs értelme igy
9/25 anonim válasza:
Ezen az égvilágon semmi nincs, nemhogy színes csík. Mikor kellett volna megjönnie?
10/25 anonim válasza:
Sziszkaanya nem fáradtál még bele ebbe az örökös tesztelésbe? Menj el dokihoz, hogy miért rendszertelen a ciklusod... Tesztet meg nem szedünk szét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!