Milyen a szellemcsíkos illetve álpozitív teszt?
Figyelt kérdés
Akinek volt ilyen, esetleg tesz föl róla képet?
Nem tudom eldönteni a saját tesztemről, hogy terhes vagyok-e vagy sem?
Két tesztem (egy márkájú) pozitív,a 3.full hómező.
2020. febr. 8. 08:31
1/6 anonim válasza:
Ilyen nincs!Ezt valamelyik barom kitalálta itt a gyekorin és elterjedt.Azelőtt életembe nem hallottam ilyenről.Van halvány és nem halvány pozitív.Ha halvány és megjön végül az nem szellem csíkos volt,hanem az illetőnek kémiai terhessége volt
3/6 anonim válasza:
Ezt a hómezőt is jó lenne már hanyagolni, értjük azt is, hogy negatív.
5/6 anonim válasza:
Én ezen látom a csíkot, de attól függetlenül, akár elindult a terhesség, akár nem, megjöhet bármikor. Mindegy, hogy vetélésnek nevezzük-e vagy mensinek (persze a legelején). De én mernék reménykedni. Mindenesetre 1-2 nap múlva tesztelj még egyszer. Szurkolok!
6/6 anonim válasza:
#1-es vagyok.Hát ezt még szétszedni sem kellett volna.Tök jól látható.☺️Láttad volna az enyémet,tényleg csak én láttam és most 2 hónapos a kislányom.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!