11/25 anonim válasza:
Hol tartasz a ciklusban?! Attol is nagyban fugg! Ha mondjuk 10. Dpo, akkor jo lehet
12/25 anonim válasza:
Sajnos nekem is vokt ilyen tesztem 2éven át havi vagy 6db .... maniákus tesztelő voltam ... napokon át sirtam.... de be kell látni a menzeszig fölösleges.. pénzkidobás .. lelki fájdalom..ugyhogy ha meg kéne jöjjön már akkor annak halvány . Ha oedig előtte vagy akkor bármi lehet. Menj tényleg dokihoz. Én már az átjárhatóságit várom ás a hormon vérvétel eredményét.
13/25 anonim válasza:
Sziszkaanya... orvosnál jártál már? Megint egy totál negatív teszt, te meg nagyon depis vagy már... én tényleg sajnálom amin átmész, mi 7 évet vártunk, de na... a negatív teszteket fölösleges feltenni, hogy hátha van aki ráhalucinál két csíkot. Én is sokon véltem annó látni, de hidd el a pozit látni fogod és bele fogsz remegni. Keress már fel egy normális dokit kérlek!
14/25 anonim válasza:
Ez a sziszkaanya egy troll... mar csak rohogni jar ide,a nyakamat ra. Ha megsem, akkor minimun egy pszichologushoz kene beutalo
15/25 anonim válasza:
En is voltam kétségbe esve, ea voltak nehez honapok, de ezt minden kerdesedhez tok megértően oda is írtuk. Minden kérdésednél javasoltak az orvost, es azt , hogy ezt engedd el egy kicsit. Miert nem hallgatsz itt senkire, ha mar kerdest teszel fel? Bar tenyleg sanszos, hogy csak bohockodik itt valaki. Ami azert lenne rossz indulatu, mert itt sokan azert valaszolnak, hogy segítsenek...
16/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok.. Nem kamu nincs bohockodás, pusztán láttam a tesztemet.. De semmi gond nem kell pszichológus sem mert azért ott nem tartok még.. Hála istennek 👏 viszont dokihoz mindenképpen elfogok menni mert nem értem mi történik velem mivel eddig is rendszertelen volt a mensim, viszont a munkahelyem miatt annyira nehezen tudok eljutni hogy csak na.. Reggel vagy 8 után v délután adnak időpontot ami nekem nem jó.. De persze nem hagyom annyiban mert tudom nem mérvado hogy naptáramba jelzem ha meg is jön mert most is elvileg késik de az is lehet hogy nem.. Nagyon hosszú ciklusra doki azt mondta pár hónapja hogy gyógyszer beállitaná, viszont most rajta vagyunk a dolgon a babucin, és időnként amíg nem jön meg tesztelek.. Amit feltettem tényleg volt látható csík élőben láttam de nem a legjobb teszt.. De nem is ez a lényeg hanem ha valaki lenne ott bent jelezné az utolsó teszt mintha ezért is tettem fel ide.. De hát persze hogy nem full pozitív nem is ezt várom tőletek, csak kérdés volt.. De remélem eljutok dokihoz és sikerülni fog a baba majd.. Még van 2évem rá.. Ha nem hát sajnos elengedem a dolgot és nem lesz 3.Full erős folyás víz szerű van kb 3napja de ilyen volt már kb 2hete, és ezért is furcsa ami zajlik bennem.. Azért köszönöm a normális kommenteket, nem vagyok bolond és remélem hamarosan pozitív lesz és ha már sikerül fel is teszem a tesztet is majd.. Remélem igy lesz.. Köszi csajok.. 🤗
2020. okt. 9. 22:28
17/25 anonim válasza:
14 vagyok. Nem bunkozni akartam, csak mar tenyleg ugy tunt nekem,hogy valaki megint hulyet akar csinalni a teherbeesés topicbol. Ettol fuggetlen, valoban a doki lesz a kulcs. Szellemcsikos teszt sajnos van. Nekem is volt nem is egy. Es nem korai tesztelesbol. De szerintem mar olcsobban kijonnel ha elmennel maganlaborba olykor hcg tesztre. Az tuti, es letudod hama, akar ebédszünetben. Ilyen rendszertelen mensik mellett,en nem is probalgatnam a teszteket, mrt gozod sincs mikor lehet korai meg.
18/25 anonim válasza:
A gólyahir nekem ennél erősebb volt picivel azt negativ volt vegyél prediktort inkáb vagy digitális clarbluet
20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó kémiai sajna..
2021. jan. 9. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!