Szellemcsík a terhességi teszten?
Szisztok! Nem tudom hányadik DPO, mert rendszertelen, hosszú ciklusaim vannak. Voltam már kivizsgáláson, de eddig nem találták az okát és a további vizsgálatok előtt állok. Ez a teszt délutáni sokadik vizeletből készült. Kb 1 perc után jelent meg a halvány csík, ami élőben nagyon halvány rózsaszín. Kb 1 hete rózsaszín pecsételésem volt, ami csak a wc papíron látszott. Most feszül az alhasam, a combomba is kisugároz enyhe fájdalom. A mellem is érzékeny, ezért gondoltam, hogy tesztelek egyet. Légyszi ne oltsatok le, nekem ez a fajta teszt eddig mindig hómező volt 🙂. Köszönöm!
Én nem hiszek a szellemcsíkban! Amikor nekem ez a teszt 2 csíkos volt, terhes voltam! Ellőttem legalább 20-30 db-ot és mindig hómező volt, kivéve mikor terhes lettem! Ránézésre 8-9. Dpo lehet, 2 nap múlva csinálj még egyet, nekem 11 dpo-n már egyértelmű volt az eredmény!
Ui.: biztató a teszted ;)
Üdv egy 15 hetes kismami
Köszönöm a válaszaitokat! 🙂 1. válaszoló, gratulálok a babához! Boldog babavárást és jó egészséget nektek!
Igazából 17, 12 és 7 napja voltunk együtt. Ezért vagyok nagyon bizonytalan és kevésbé bizakodó. Szerintem 17 nap után már erősebb lenne, 7 nap után meg nem semmi nem látszana. Esetleg lehet a 12 nappal ezelőtti együttlétből ilyen halvány?
Ha a 12 nappal ezelőtti együttlétkor volt ovu, akkor most a 11 dpo-n vagy és simán nézhet ki így ez a teszt. 17 nappal ezelőtti is lehetséges, mondjuk ha két napra rá volt ovud, akkor 14. dpo-n lehetsz ami akár szintén jó lehet egy ilyen halovány tesztnek, ha esetleg neked lassabban termelődik a hcg. Minden esetre bíztató, de tesztelj még ugyan ezzel a fajtával, mert akkor lesz viszonyítási alap, hogy erősödik e :)
Sok sikert! Időbe simán belefér eza halványka neked :)
Nekem is halvány pozitívnak tűnik. Közel egy évig teszteltem minden hónapban, láttam már cifra dolgokat. A szellemcsík inkább fehéres, szürkés, mintha csak a helyét látnád. Ennek viszont van színe és láthaóan nem azért, mert átázott volna.
Próbálj tesztelni holnap reggel, szerintem már adott lesz az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!