Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsík a terhességi teszten?

Szellemcsík a terhességi teszten?

Figyelt kérdés

Szisztok! Nem tudom hányadik DPO, mert rendszertelen, hosszú ciklusaim vannak. Voltam már kivizsgáláson, de eddig nem találták az okát és a további vizsgálatok előtt állok. Ez a teszt délutáni sokadik vizeletből készült. Kb 1 perc után jelent meg a halvány csík, ami élőben nagyon halvány rózsaszín. Kb 1 hete rózsaszín pecsételésem volt, ami csak a wc papíron látszott. Most feszül az alhasam, a combomba is kisugároz enyhe fájdalom. A mellem is érzékeny, ezért gondoltam, hogy tesztelek egyet. Légyszi ne oltsatok le, nekem ez a fajta teszt eddig mindig hómező volt 🙂. Köszönöm!

[link]

2020. aug. 11. 01:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Én folyamatosan negatívat tesztelek de ezek a hülye tünetek nem akarnak megszűnni 😶
2020. aug. 13. 00:22
 22/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Én is sajnálom, hogy eddig nem sikerült neked sem. A legjobbakat kívánom tiszta szívből. Nekem sem volt még soha ezen kívül olyan tesztem, amin akár egy halvány reménycsík lett volna. De valahol belül éreztem, hogy ez most túl szép lenne, hogy igaz legyen. Sok erőt és kitartást neked is!
2020. aug. 13. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!