Szisztok! Nem tudom hányadik DPO, mert rendszertelen, hosszú ciklusaim vannak. Voltam már kivizsgáláson, de eddig nem találták az okát és a további vizsgálatok előtt állok. Ez a teszt délutáni sokadik vizeletből készült. Kb 1 perc után jelent meg a halvány csík, ami élőben nagyon halvány rózsaszín. Kb 1 hete rózsaszín pecsételésem volt, ami csak a wc papíron látszott. Most feszül az alhasam, a combomba is kisugároz enyhe fájdalom. A mellem is érzékeny, ezért gondoltam, hogy tesztelek egyet. Légyszi ne oltsatok le, nekem ez a fajta teszt eddig mindig hómező volt 🙂. Köszönöm!
Én pozinak mondanám, de két nap múlva ugyanilyen teszt már többet mutat terhesség esetén.
2020. aug. 11. 09:01
12/22 anonim válasza:
A 12 nappal ezelőtti katonák simán bírhattak 2-3 napot, a körül lehetetz az ovu a teszt erőssége alapján, szóval olyan 9.dpora tippelek. Drukkolok, h erősödjön!
2020. aug. 11. 09:12
13/22 anonim válasza:
1. Vagyok! Én a 7. Dpo-t sem zárnám ki, hiszen a hcg már a beágyazódás kezdetétől termelődik, így sanszos, hogy ezért ilyen halvány! Lehetséges a 12. Dpo is, de azt annyira nem hinném, nekem 11 dpo-n mar egyertelmu csík volt, délutáni híg vizeletből!
2020. aug. 11. 09:52
14/22 anonim válasza:
Szerintem ez nem szellemcsik
De mindenképp ismételd a tesztet
Drukkolok
Irj majd
2020. aug. 11. 12:23
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Csütörtökön, vagy pénteken reggel fogok tesztelni, addigra tudok ilyen tesztet beszerezni. 10. Válaszoló, ez nem Predictor, hanem First Response. Külföldön élek, itt ez a legérzékenyebb. Használtam már többször, eddig semmi nem volt rajta.
Pár napon belül kiderül, köszönöm a drukkot. Mindenképpen megírom az eredményt, bármi is legyen az. Mindenkinek zöldet adtam 🙂🟢.
2020. aug. 11. 12:29
16/22 anonim válasza:
A first response és a predictor egy és ugyan az :) megy a drukk!
2020. aug. 11. 12:31
17/22 A kérdező kommentje:
16. Köszi, nem tudtam 🙈.
2020. aug. 11. 12:35
18/22 anonim válasza:
szia! Nekem is pozitivnak tűnik! Szorítok neked🙂
2020. aug. 12. 14:37
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! 🙂 Holnap reggel tesztelek, délután írok, hogy mi lett. (Más időzónában vagyok.) Amúgy igencsak elbizonytalanodtam. A tünetek szinte teljesen megszűntek, semmit nem érzek. Azóta kidobtam a tesztet, mert nem akartam nézegetni, de már a képen is inkább szürkének látom a csíkot és a 10. válaszolóval kezdek egyetérteni. Persze ez lehet az agyam védekező mechanizmusa is, hogy ne legyen akkora a pofára esés. Köszönöm a válaszokat és a drukkot, mindenképpen megírom holnap.
2020. aug. 12. 14:47
20/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tudtam ma venni két tesztet akciósan, igy délután az egyiket megcsináltam. Teljesen negatív, szóval a rejtély megoldódott. Köszönöm a válaszokat és a drukkot 🙂. Ez most sajnos így alakult. Sok sikert mindenkinek, aki próbálkozik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!