Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túli szellemcsíknak...

Időn túli szellemcsíknak (terhességi teszten) van színe? Volt már valaki így?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 2hete késik előtte voltunk együtt párommal 19.-én.Szerdán csináltam egy tesztet negatív volt. Beraktam a zacsijába (kivettem a nedvszívó párnát) ma megnéztem és ott egy halvány rózsaszínű csík. Iszonyatosan fáj a mellem a derekam és szurkál a hasam. Szerintetek mi lehet? Dokival+tesztel várok még kisfiamat sem mutatta ki csak kb a 6.teszt. Lily teszt volt.

2014. jún. 6. 21:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát elviekben az már nem jelent semmit,de ha későn volt peteérésed még simán lehet hogy nagyon alacsony a hcg a szervezetedben és azért lett időntúl pozitív.Nálam így volt és azóta 2 éves a kislányom.

Pár nap múlva csinálj újabb tesztet és az már hátha pozitív lesz időn belül is ;)

2014. jún. 6. 21:51
 2/15 anonim ***** válasza:
érdekes :) az én történetem olyan volt, hogy nemvárt előtt 1 héttel teszteltem...nem mutatta ki rögtön a második csíkot,gondoltam, itt nem lesz baba, pedig akkor már jelentkezett 1-2 tünet, így visszatettem a dobozba...közel 3 óra múlva néztem meg, de hogy miért, azt nem tudom megmagyarázni, és bár halványan, de ott volt a helyén a második vonal. napokkal később még 2 teszt is kimutatta, most 6 hetes a lányom!
2014. jún. 7. 06:32
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Mindenképp megyek majd dokihoz de várok mert volt már egyszer hogy késett 2hetet pont aznap jött meg mikor volt időponrom. Kisfiamat(aki 1.5éves) nem emlékszem mikor tesztetltem de ő akkor fogant mikor meg kellwtt volna jönnie:D (mondván úgysincs olyankor peteérés :) )Ès minden teszt halvány lett (na nem ennyire) de kb a 6.teszt egy héttel később lett pozi:)
2014. jún. 7. 07:27
 4/15 anonim ***** válasza:
Èrdekes amit irtàl ès remèlem baba van a dologban.Èn azt gondolta illetve olvastam h a teszt leolvasàsa időn tùl màr nem èrvènyes.Jò tudni, hogy a tapasztalatok màst mutatnak :)
2014. jún. 7. 08:55
 5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem negatív mert alig látni ma a vonalat de még nem jött meg uh. szerdán újra tesztelek :)
2014. jún. 7. 20:35
 6/15 anonim ***** válasza:
várjuk az eredményt :)
2014. jún. 8. 13:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Ird meg mi lett :))
2014. jún. 8. 15:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Rendben megírom majd , alig bírom kivárni a szerdát :D Minden reggel ott toporgok hogy mi lenne ha most gyorsan megnézném?! :) Nem baj ha nem vagyok az mármint nem tervezett baba de jó lenne már tudni megőrít ez a bizonytalanság , ráadásul holnap megyünk fürdeni szaunázás kilőve mert ha az vagyok akkor nem lehet:)
2014. jún. 8. 19:14
 9/15 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel!nekem mar 4 napja késik es 1teszt ami negativ.legszivesebben minden nap tesztet csinalnék csakhogy tudjam h az okat a mensi nemlétének.de én is várok még.holnaptol dolgozom hatha akkor nem gondolok ra.

Drukkolok neked

2014. jún. 8. 23:12
 10/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Tegnap teszteltem negatív de még mindig nem jött meg úgyhogy most várok. Utolsó veled mi a helyzet?
2014. jún. 11. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!