Időn túli szellemcsíknak (terhességi teszten) van színe? Volt már valaki így?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 2hete késik előtte voltunk együtt párommal 19.-én.Szerdán csináltam egy tesztet negatív volt. Beraktam a zacsijába (kivettem a nedvszívó párnát) ma megnéztem és ott egy halvány rózsaszínű csík. Iszonyatosan fáj a mellem a derekam és szurkál a hasam. Szerintetek mi lehet? Dokival+tesztel várok még kisfiamat sem mutatta ki csak kb a 6.teszt. Lily teszt volt.2014. jún. 6. 21:34
11/15 anonim válasza:
Szia,meg mindig nem jött meg nekem es holnap megyek vérvételre reggel.Kivancsi vagyok mi az eredmény.de állva el tudnék aludni es vannak furcsa tünetek.
Neked mióta nem jött meg?mikor akarsz dokihoz menni?Vannak tüneteid?Drukkolok neked.
13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok , most jött meg. 25!! napot késett(vagyis kimaradt) szerintem amint elmúlik megyek dokihoz.Ennyit még sosem késett.
2014. jún. 17. 19:22
14/15 A kérdező kommentje:
Veletek mizu?
2014. jún. 17. 19:22
15/15 anonim válasza:
Sziasztok lànyok,nàlam sajnos semmi.most 26 napra meg is jött.ez a baba mèg vàrat magàra.
veletek mi ujsag?hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!