Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire mérvadó a magas hő?...

Mennyire mérvadó a magas hő? Volt akinek alacsony testhőmérséklete volt és mégis volt ovuja vagy akár terhes is lett?

Figyelt kérdés
Ez az első hónap, hogy mérem a hőmet és az alapján nem volt ovum pedig volt tojásfehérjés folyás meg szurkálás is és pozitiv ovu teszt is. Hőmérőzésnél minden szabályt betartottam. 37. napon vagyok és még mindig semmi. 33-34 naposak a ciklusaim. 36,3-36,5 között van még mindig a hőm. Lehetséges így, hogy terhes vagyok?

2014. jún. 4. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be a hőmérőzés pedig szabályosan csináltam mindent. Amikor szép "terhes" görbém volt ovuval meg minden akkor napra pontosan megjött a mensim és csak 3 nap múlva esett le a hőm. Amikor meg tök vízszintes görbém volt 36-36.5C akkor pedig terhes voltam. (azóta 8 hónapos) Szóval ha nem jön meg akkor simán lehetsz terhes. Mi akkor voltunk együtt amikor tojásfehérje nyákom volt és sikeres is volt. :D pedig a hőm semmit nem jelzett.
2014. jún. 4. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Én azt hittem, hogy csak 37-el lehet baba, mert sok helyen ezt olvastam. Nos, nekem 36,7 volt a legmagasabb értékem, és ezzel terhes voltam. Bár az is igaz, hogy az én alaphőm 35,5-36,0. Ahhoz képest a 36,7 magas. Tehát a saját alaphődhöz mérten kell, hogy magas legyen.

Azt miből gondolod, hogy nem volt ovud? nem volt hőleesés és nem volt hőugrás?

2014. jún. 4. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Képet tudsz feltenni a görbéről?

Mi a "minden szabály"?

2014. jún. 6. 18:34
 4/4 anonim válasza:
A szadban mered a hodet vagy honaljban?csak azert kerdezem mert eleinte en is honaljban mertem es igy nem a valos erteket mutatta a homero illetve erdemes jo minosegu eszkozt beszerezni ami hasonlit a regi higanyos homerore!de azert 2-3 honapon at erdemes merni hogy lassad pontosan mikent mukodik a szervezeted.nekem a "taking charge of your fertility" konyv nagyon bevalt, a neten meg tudod rendelni.
2014. jún. 8. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!