Petezsák eltűnt, hcg alacsony, nyálkahártya vastag. Terhes voltam / vagyok? Nem értek semmit. Vélemények?
Kedves Akárki! Röviden vázolom a szituációt:
4 inszemináció és 2 lombik után épp laparoszkópiás műtétre készülődtem, de nem jött meg. Mentem uh-ra, hogy segítsenek valamilyen gyógyszerrel, nehogy kifussak a műtéti időpontból. Az uh-n megállapították, hogy 5 hetes terhes vagyok. Egy hét múlva visszamentem az orvos magánrendelőjébe, ahol az uh képen már nem látszódott az előzőleg 3mm-es petezsák, de a nyálkahártyám meg 16mm-es volt. Az orvosok sem tudják, hogy egyáltalán terhes voltam-e vagy mi a helyzet, mert a hcg-m 0,3 és az nem arra utal. Viszont a vastag nyálkahártya meg egyértelműen. Most akkor mi van? Ma vagyok a 42. ciklusnapon és barnázáson kívül semmi más nincs.
Ha nincs petezsák, akkor nincs amiből legyen baba!
Ha meg már barnázol is, akkor végképp nem reménykednék!
Viszont ezek szerint spontán is teherbe tudsz esni, csak az a gondd, a baba nem tud fejlődni, nem marad meg!
Barátnőm is így járt, nála kiderült rossz a véralvadása, a babába nem mennek át a tápanyagok, nem tud nőni.
Ezt injekciók kezelték, és összejött neki!!
Köszönöm a választ!
Nem reménykedem, sajnos már elbúcsúztam tőle.
Csupán kiváncsi vagyok véleményekre és tapasztalatokra, mert nem hagy nyugodni, hogy ez hogy lehetett...
Voltál, de már nem vagy. Átérzem a helyzeted, velem ez 4x esett meg (papíron).
Meg fog jönni, ha erősödik a barnázás, az majd vérbe megy át. Ha nem, akkor kapni fogsz valamit, hogy megjöjjön, de előtt még ismételt uh-val és vérvétellel kizárják a terhességet.
Sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!