Szellemcsíkos teszt? Kémiai terhesség? Eláztattam a tesztet?
30-35 napos ciklusaim vannak, ebben a hónapban az App szerint 23-án kellett volna az Ovumnak lennie.Az Lh teszt 20-án olyan pozitív lett, hogy még a vak is kitapintotta volna.
18-án és 20-án voltunk együtt a párommal.
27-én rózsaszín-barnás folyást tapasztaltam pisinél, de csak a papíron látszott.
Kövezzetek meg, de furcsán éreztem magam, ezért tegnap este 8 óra körül csináltam egy 10-es HCG tesztet. A pisi a szokásosnál koncentráltabbnak tűnt, valószínű, hogy a nagy rohanásban nem ittam eleget.
Kb 1 perc után feltűnt egy második,komplett, de igen halvány csík.
Ahh, mondom neem, ez így korai.
Pisilni már nem kellett,de sikerült valamicskét produkálni. A második negatív lett.
Ma alig vártam, hogy reggel legyen, bár elemezni nem volt időm, de amit ma csináltam az is negatív.
Tisztaban vagyok vele, hogy kb. a 8.DPO-n nagyon korai tesztelni. De ilyen az ember, ha kíváncsi.
Szellemcsíkos tesztet még nem láttam, igaz, pozitívat sem.
Az App szerint 5-én kellene megjönnie, szerintem 2-3-án, az Ovu - hoz viszonyítva.
Segítsetek, légyszíves helyre tenni, mi volt ez.
Az érdemben segíteni nem tudók legyenek szívesek ezt a kérdést mellőzni. Nagyon szépen köszönöm!
Megpróbálok képet feltölteni, bár én és a fényképezés két különböző dolog vagyunk.
Szia! Nekem igazolt ovu után egy héttel volt ilyen a wc papiron, egyszer. Rá egy hétre pozitívat teszteltem. Elvileg beágyazódás elején hirtelen de rövid időre leesik a progeszteron szint, ez okozhat minimális pecsételést-ezt olvastam!
Légy türelemmel, tudom nehéz. Tesztelj pár nap múlva újra. Drukkolok.
Nem, tisztában vagyok vele, hogy bármi is lehet.
Gondoltam több szem többet lát.
Nem szürke, nem is volt az.Akkor egyértelmű lett volna nekem is.
Inkább ilyen rózsaszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!