Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsíkos teszt? Kémiai...

Szellemcsíkos teszt? Kémiai terhesség? Eláztattam a tesztet?

Figyelt kérdés

30-35 napos ciklusaim vannak, ebben a hónapban az App szerint 23-án kellett volna az Ovumnak lennie.Az Lh teszt 20-án olyan pozitív lett, hogy még a vak is kitapintotta volna.

18-án és 20-án voltunk együtt a párommal.

27-én rózsaszín-barnás folyást tapasztaltam pisinél, de csak a papíron látszott.

Kövezzetek meg, de furcsán éreztem magam, ezért tegnap este 8 óra körül csináltam egy 10-es HCG tesztet. A pisi a szokásosnál koncentráltabbnak tűnt, valószínű, hogy a nagy rohanásban nem ittam eleget.

Kb 1 perc után feltűnt egy második,komplett, de igen halvány csík.

Ahh, mondom neem, ez így korai.

Pisilni már nem kellett,de sikerült valamicskét produkálni. A második negatív lett.

Ma alig vártam, hogy reggel legyen, bár elemezni nem volt időm, de amit ma csináltam az is negatív.

Tisztaban vagyok vele, hogy kb. a 8.DPO-n nagyon korai tesztelni. De ilyen az ember, ha kíváncsi.

Szellemcsíkos tesztet még nem láttam, igaz, pozitívat sem.

Az App szerint 5-én kellene megjönnie, szerintem 2-3-án, az Ovu - hoz viszonyítva.

Segítsetek, légyszíves helyre tenni, mi volt ez.

Az érdemben segíteni nem tudók legyenek szívesek ezt a kérdést mellőzni. Nagyon szépen köszönöm!

Megpróbálok képet feltölteni, bár én és a fényképezés két különböző dolog vagyunk.

2021. jan. 29. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
Ez pozitív
2021. jan. 31. 11:58
 22/71 anonim ***** válasza:
Várjunk csak.Ez melyik?A korai vagy a gyors eredményes Clearblue?
2021. jan. 31. 12:00
 23/71 A kérdező kommentje:

22.

A korai

2021. jan. 31. 12:01
 24/71 anonim ***** válasza:
100%

Ott van halványan az erős vonallal keresztezve vmi.Hmmm

Ez így nem egyértelmű.Nincs másik teszted?

2021. jan. 31. 12:03
 25/71 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem látható a csík, látszik, hogy kék. Főleg, hogy van néhány napod a nem vártig. Halkan gratulálok! ❤️ Szorítok, hogy minden rendben legyen! Jelentkezz még kérlek!
2021. jan. 31. 12:03
 26/71 A kérdező kommentje:

Van még egy digitális, holnap reggelre tartogatom.

A netes 10-es negatív. Egy időben csináltam egyet a Clearblue-val.

2021. jan. 31. 12:05
 27/71 anonim ***** válasza:

Igen,2 vonal van.Szerintem ez pozitív

#24-es voltam

De ha van másik teszted is azért azt is nézzük

2021. jan. 31. 12:06
 28/71 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs.

Valahogy nem hiszek a Clearblue - nak 🤷🏼‍♀️, nem tudom miért.

Nincs köztünk egy Clearblue guru? :)

2021. jan. 31. 12:23
 29/71 anonim ***** válasza:

Szia nekem a predektor 10 dpon szépen mutatta.

Előző hónapban 7dpo este és 8dpo reggel 2 különböző teszt is pozi lett, de utána semmi, lehet kémiai volt. Most 9dpon lett délután + de olyan láthatatlanul, hogy fényképezve nem is nagyon látható.

2021. jan. 31. 12:35
 30/71 A kérdező kommentje:
Külföldön élek, nem jutok Predictor - hoz. 🤷🏼‍♀️
2021. jan. 31. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!