Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsíkos teszt? Kémiai...

Szellemcsíkos teszt? Kémiai terhesség? Eláztattam a tesztet?

Figyelt kérdés

30-35 napos ciklusaim vannak, ebben a hónapban az App szerint 23-án kellett volna az Ovumnak lennie.Az Lh teszt 20-án olyan pozitív lett, hogy még a vak is kitapintotta volna.

18-án és 20-án voltunk együtt a párommal.

27-én rózsaszín-barnás folyást tapasztaltam pisinél, de csak a papíron látszott.

Kövezzetek meg, de furcsán éreztem magam, ezért tegnap este 8 óra körül csináltam egy 10-es HCG tesztet. A pisi a szokásosnál koncentráltabbnak tűnt, valószínű, hogy a nagy rohanásban nem ittam eleget.

Kb 1 perc után feltűnt egy második,komplett, de igen halvány csík.

Ahh, mondom neem, ez így korai.

Pisilni már nem kellett,de sikerült valamicskét produkálni. A második negatív lett.

Ma alig vártam, hogy reggel legyen, bár elemezni nem volt időm, de amit ma csináltam az is negatív.

Tisztaban vagyok vele, hogy kb. a 8.DPO-n nagyon korai tesztelni. De ilyen az ember, ha kíváncsi.

Szellemcsíkos tesztet még nem láttam, igaz, pozitívat sem.

Az App szerint 5-én kellene megjönnie, szerintem 2-3-án, az Ovu - hoz viszonyítva.

Segítsetek, légyszíves helyre tenni, mi volt ez.

Az érdemben segíteni nem tudók legyenek szívesek ezt a kérdést mellőzni. Nagyon szépen köszönöm!

Megpróbálok képet feltölteni, bár én és a fényképezés két különböző dolog vagyunk.

2021. jan. 29. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
100%
Ott a digitális azt majd csináld meg 2 nap múlva
2021. jan. 31. 13:42
 32/71 A kérdező kommentje:
Így lesz 🙂
2021. jan. 31. 20:39
 33/71 A kérdező kommentje:

Természetesen nem sikerült holnapig várnom, ma ott virított a digitálison a nem terhes.

Értem én, hogy megviccel az élet, de 2 különböző teszttel, kétszer is?

2021. febr. 1. 06:41
 34/71 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Előfordulhat de azért ez nekem is fura.Szerintem vegyél Facelle tesztet mert azok elég jók és 10-es érzékenységű plusz nem drága.Egy próbát megér és ha az is negatív akkor ez van.Lehet elindult vmi de nem lett belőle mégse semmi.Akkor szokott ilyen lenni ha jól tudom
2021. febr. 1. 06:45
 35/71 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok Facelle-t venni, külföldön élek. Itt nincs, sajnos.
2021. febr. 1. 11:57
 36/71 anonim ***** válasza:
Akkor amilyet tudsz szerezni szerezz olyat csak 10-es legyen és ha negatív akkor ennyi
2021. febr. 1. 12:11
 37/71 A kérdező kommentje:
Megyek ma meló után a gyógyszertárba... De nem tesztelek csak 4-én, ha kibírom addig...
2021. febr. 1. 12:19
 38/71 anonim ***** válasza:
Ja,csináld úgy.Kíváncsi leszek!Írd majd meg mi lett a vége😉😉
2021. febr. 1. 12:21
 39/71 A kérdező kommentje:

Felőröl, komolyan.

Csak én lehetek az, aki így jár...

Mindegy, legalább ti is tanulhattok az én "hibámból" vagy mi ez.

Mindenképpen jelentkezem.

2021. febr. 1. 12:26
 40/71 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem előző hónapban 7-8 dpo n 3 halvány + tesztem volt 2 fajta, 9dpo n semmi,és várt időbe meg is jött.

Majd most 8 dpo semmi. Mondom nem is tesztelek 9dpo n letojom, azért délután csináltam egy lh tesztet ami középerős lett, előző nap hómező, na akkor csináltam hcg t alig láthatóan ott volt 2.csík kicsit időn túl is. Vettem másnapra 3 félét reggel már időn belül de ugyanolyan alig látható, délután csináltam predektort már szépen látszott.

2021. febr. 1. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!