Szellemcsíkos teszt? Kémiai terhesség? Eláztattam a tesztet?
30-35 napos ciklusaim vannak, ebben a hónapban az App szerint 23-án kellett volna az Ovumnak lennie.Az Lh teszt 20-án olyan pozitív lett, hogy még a vak is kitapintotta volna.
18-án és 20-án voltunk együtt a párommal.
27-én rózsaszín-barnás folyást tapasztaltam pisinél, de csak a papíron látszott.
Kövezzetek meg, de furcsán éreztem magam, ezért tegnap este 8 óra körül csináltam egy 10-es HCG tesztet. A pisi a szokásosnál koncentráltabbnak tűnt, valószínű, hogy a nagy rohanásban nem ittam eleget.
Kb 1 perc után feltűnt egy második,komplett, de igen halvány csík.
Ahh, mondom neem, ez így korai.
Pisilni már nem kellett,de sikerült valamicskét produkálni. A második negatív lett.
Ma alig vártam, hogy reggel legyen, bár elemezni nem volt időm, de amit ma csináltam az is negatív.
Tisztaban vagyok vele, hogy kb. a 8.DPO-n nagyon korai tesztelni. De ilyen az ember, ha kíváncsi.
Szellemcsíkos tesztet még nem láttam, igaz, pozitívat sem.
Az App szerint 5-én kellene megjönnie, szerintem 2-3-án, az Ovu - hoz viszonyítva.
Segítsetek, légyszíves helyre tenni, mi volt ez.
Az érdemben segíteni nem tudók legyenek szívesek ezt a kérdést mellőzni. Nagyon szépen köszönöm!
Megpróbálok képet feltölteni, bár én és a fényképezés két különböző dolog vagyunk.
Természetesen nem sikerült holnapig várnom, ma ott virított a digitálison a nem terhes.
Értem én, hogy megviccel az élet, de 2 különböző teszttel, kétszer is?
Felőröl, komolyan.
Csak én lehetek az, aki így jár...
Mindegy, legalább ti is tanulhattok az én "hibámból" vagy mi ez.
Mindenképpen jelentkezem.
Szia
Nekem előző hónapban 7-8 dpo n 3 halvány + tesztem volt 2 fajta, 9dpo n semmi,és várt időbe meg is jött.
Majd most 8 dpo semmi. Mondom nem is tesztelek 9dpo n letojom, azért délután csináltam egy lh tesztet ami középerős lett, előző nap hómező, na akkor csináltam hcg t alig láthatóan ott volt 2.csík kicsit időn túl is. Vettem másnapra 3 félét reggel már időn belül de ugyanolyan alig látható, délután csináltam predektort már szépen látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!