Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsíkos teszt? Kémiai...

Szellemcsíkos teszt? Kémiai terhesség? Eláztattam a tesztet?

Figyelt kérdés

30-35 napos ciklusaim vannak, ebben a hónapban az App szerint 23-án kellett volna az Ovumnak lennie.Az Lh teszt 20-án olyan pozitív lett, hogy még a vak is kitapintotta volna.

18-án és 20-án voltunk együtt a párommal.

27-én rózsaszín-barnás folyást tapasztaltam pisinél, de csak a papíron látszott.

Kövezzetek meg, de furcsán éreztem magam, ezért tegnap este 8 óra körül csináltam egy 10-es HCG tesztet. A pisi a szokásosnál koncentráltabbnak tűnt, valószínű, hogy a nagy rohanásban nem ittam eleget.

Kb 1 perc után feltűnt egy második,komplett, de igen halvány csík.

Ahh, mondom neem, ez így korai.

Pisilni már nem kellett,de sikerült valamicskét produkálni. A második negatív lett.

Ma alig vártam, hogy reggel legyen, bár elemezni nem volt időm, de amit ma csináltam az is negatív.

Tisztaban vagyok vele, hogy kb. a 8.DPO-n nagyon korai tesztelni. De ilyen az ember, ha kíváncsi.

Szellemcsíkos tesztet még nem láttam, igaz, pozitívat sem.

Az App szerint 5-én kellene megjönnie, szerintem 2-3-án, az Ovu - hoz viszonyítva.

Segítsetek, légyszíves helyre tenni, mi volt ez.

Az érdemben segíteni nem tudók legyenek szívesek ezt a kérdést mellőzni. Nagyon szépen köszönöm!

Megpróbálok képet feltölteni, bár én és a fényképezés két különböző dolog vagyunk.

2021. jan. 29. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
84%
És vegyél 10 es tesztet, azon jobban látszik, ha baba van így az elején.
2021. jan. 29. 10:31
 12/71 A kérdező kommentje:

11.

Csak 10-es tesztjeim vannak. Ez is az volt, mint ahogy a megjegyzésben írtam. 🙂

2021. jan. 29. 10:33
 13/71 anonim ***** válasza:
83%

Akármilyen halvány, de rózsaszín, az Hcg-től van. Egyszer én is azt hittem a teszt csapott be, megjött, viszont megijedtem nem-e méhen kívüli, furcsa fájdalmaim voltak. Akkor már erős pozi, ügyelet, vér is mutatta (sajnos nem maradt).

Persze sok esetben kémia a terhesség. Álpozitiv teszt nincs. A reagens helye pedig nem ilyen erős. Ne éld bele magad, vigyázz magadra addig is. Tesztelj 2 nap múlva.

2021. jan. 29. 11:35
 14/71 anonim ***** válasza:
100%
Ó dehogyis nincs lpozitív. Amennyi a gyenge minőségű teszt, meg ahányat eláztatnak, sokszor ad halvány pozitív eredmény . és vérvétellel igazoltan nincs terhesség.
2021. jan. 29. 11:41
 15/71 anonim ***** válasza:

13.

Én csak tapasztalatból írtam, elnézést. 3.5 éve tesztelek. Csak akkor nem volt hómező, ha vér teszt is igazolta. Szellemcsikot sem láttam még soha.

2021. jan. 29. 19:39
 16/71 A kérdező kommentje:

Jelentem, azóta az összes negatív. Csináltam tegnap este is, és ma reggel is.A mai kb. a 10.DPO.

Lehet, hogy tényleg egy hibás tesztet fogtam ki.

Nem baj, ebből is tanultunk.

Még bármi is történhet.

(Tegnap ketten kérdezték meg, hogy minden oké-e és hogy nem-e vagyok terhes. Állítólag furcsán voltam sápadt. 😅)

2021. jan. 30. 07:31
 17/71 anonim ***** válasza:
100%
10.Dpo is korai.Ha 14.Dpo is negatív az vehető készpénznek.Szóval még van időd Kérdező
2021. jan. 30. 18:22
 18/71 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg korai a 10.dpo.
2021. jan. 30. 19:51
 19/71 anonim ***** válasza:
74%
Ezt pozitívnak látom ... De pár nap múlva tesztel. Sok sikert.
2021. jan. 31. 00:19
 20/71 A kérdező kommentje:

Megint én...

Ez a ma reggeli Clearblue,valami hiperszuper korai meg minden. Igazából nem tudom, hogy mikor jött ki rajta ez a halovány vékony csík (az első percben biztos nem), mert őszintén megvallva, otthagytam és most akartam kidobni.

Nem csináltam még Clearblue - t, elég gyatrán néz ki ez a vékony csík és nem tudom értelmezni.

[link]

A netes 10-es hómező.

2021. jan. 31. 11:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!