Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsíkos teszt? Kémiai...

Szellemcsíkos teszt? Kémiai terhesség? Eláztattam a tesztet?

Figyelt kérdés

30-35 napos ciklusaim vannak, ebben a hónapban az App szerint 23-án kellett volna az Ovumnak lennie.Az Lh teszt 20-án olyan pozitív lett, hogy még a vak is kitapintotta volna.

18-án és 20-án voltunk együtt a párommal.

27-én rózsaszín-barnás folyást tapasztaltam pisinél, de csak a papíron látszott.

Kövezzetek meg, de furcsán éreztem magam, ezért tegnap este 8 óra körül csináltam egy 10-es HCG tesztet. A pisi a szokásosnál koncentráltabbnak tűnt, valószínű, hogy a nagy rohanásban nem ittam eleget.

Kb 1 perc után feltűnt egy második,komplett, de igen halvány csík.

Ahh, mondom neem, ez így korai.

Pisilni már nem kellett,de sikerült valamicskét produkálni. A második negatív lett.

Ma alig vártam, hogy reggel legyen, bár elemezni nem volt időm, de amit ma csináltam az is negatív.

Tisztaban vagyok vele, hogy kb. a 8.DPO-n nagyon korai tesztelni. De ilyen az ember, ha kíváncsi.

Szellemcsíkos tesztet még nem láttam, igaz, pozitívat sem.

Az App szerint 5-én kellene megjönnie, szerintem 2-3-án, az Ovu - hoz viszonyítva.

Segítsetek, légyszíves helyre tenni, mi volt ez.

Az érdemben segíteni nem tudók legyenek szívesek ezt a kérdést mellőzni. Nagyon szépen köszönöm!

Megpróbálok képet feltölteni, bár én és a fényképezés két különböző dolog vagyunk.

2021. jan. 29. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:

Ez a mai...

Próbáltam rózsaszínt keresni, de nem jött össze...

[link]

2021. febr. 3. 07:03
 42/71 A kérdező kommentje:

[link]

Ugyanitt fotózáshoz tanácsokat elfogadok😃

2021. febr. 3. 07:06
 43/71 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez pozitív. Bár halvány, én egyértelműen látom a második csíkot.
2021. febr. 3. 07:29
 44/71 A kérdező kommentje:
3 hobbi pozitív tesztem már csak nem lehet, de még mindig kételkedek..
2021. febr. 3. 07:43
 45/71 anonim ***** válasza:
100%
#38-as vagyok ismét😉Szerintem is halványan ott van a második vonal.2-3 naponta érdemes volna tesztelj mert akkor látni fogod hogy erősödik e a vonal.Ha erősödik akkor jó,ha nem akkor valami elindult de nem lesz belőle semmi.Mindenképp egy nőgyógyászt keress fel 2-3 héten belül
2021. febr. 3. 08:18
 46/71 A kérdező kommentje:
18-ra van időpontom, még októberben kaptam 😃
2021. febr. 3. 10:23
 47/71 anonim ***** válasza:
Az jó lesz most mert pont aktuális hogy végre meg tudd baba van e vagy nincs.Majd írd meg mi lett a vége és ha esetleg tesztelsz azt is megnézzük😉Örülnél amúgy ha babát várnál?
2021. febr. 3. 12:14
 48/71 A kérdező kommentje:

Szerintem végig fogom tesztelni az összes reggelt, ahogy magamat ismerem...😃

Igen, szeretnénk már, kb. 3-4 hónapja vagyunk rajta az ügyön élesben.

Eddig még nem láttam halvány második vonalat sem egy teszten se, nem hogy 3-on...

Tegnap délutántól "barnázok, vagy inkább vizes - rózsaszínezek" ezért vagyok most egy kicsit "kétségbeesve" kíváncsi a végkifejlettre én is. 🙂

Jelentkezem, amint van fejlemény. 😘

2021. febr. 3. 13:17
 49/71 anonim ***** válasza:
Ok!Drukkolok👍👍
2021. febr. 3. 13:20
 50/71 anonim ***** válasza:

[link]

meg nem jött menzesz második napján teszteltem, pár nap múlva megerősödött :)

2021. febr. 3. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!