Sonar26 kérdése:

Oltassam magam?

Figyelt kérdés

Egészségügyi dolgozó vagyok, így hamarosan beoltanak COVID-19 elleni védőoltással.Tudom rá van írva a beleegyezo nyilatkozatra, hogy 2 hónapig ne vállaljon babát,aki beadatja az oltást.

Mi mar 8 hónapja rajta vagyunk a babaprojekten, nagyon szeretnénk babát! Eddig sajnos semmi híre hogy jönne!

Ha beoltatom magam és nem veszem figyelembe a 2 hónapos “szünetet” akkor abból mi baj lehet?

Kerdesem azok fele irányul akik szinten gyermeket szeretnének de oltakoznának is!Olvastam sok cikket erről, és nem írtak le egyértelműen hogy baja lenne a babának ha esetleg ezidő alatt jönne össze, csak a biztonság kedvéért védik le magukat, mert ezirányú kutatás még nem történt a terhes nőknél!

Nem szeretnénk várni 2 hónapot, így is nehezen akar össze jönni...

2021. jan. 26. 15:16
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
77%
#12: azért az, hogy volt EGY ilyen eset a világszerte összesen 100 millió fertőzött között (persze közülük nem mindenki terhes, de azért elég sok előfordulhatott), szerintem a legkevésbé sem igazolja, hogy bármiféle összefüggés van a két jelenség között. A zika és a mikokefália között igazolt volt, már csak az esetszám miatt is.
2021. jan. 27. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!