Terhes vagyok és cukorbeteg, oltassam be magam h1n1 ellen? Tavaly kihagytam.
Egyetértek :)
Én biztos nem oltatnám be magam.
A terhesség, cukorbetegség és a H1N1 hogyan függ össze?Én ezt az egészet egy tömeghisztériának tartom.Tavaly amikor kirobbant ez a bomba, még nem voltam terhes.De ha az lettem volna, akkor sem biztos, hogy beoltattam volna magam.Az oltás legyengített kórokozót és higanyt tartalmaz .( ami köztudottan sejtméreg)Ha beadatod, 100%, hogy megkínálod vele a még meg sem született kisbabádat.1: senki nem bizonyította be, hogy nem ártalmas a magzatra az oltóanyag
2:nekem a háziorvosom mondta, hogy lehetnek hosszú távú következményei, amiket nem látunk előre
3: tényleg nincs járvány.Ha nem adatod be, nagyon jó eséllyel elkerülöd.
4: ezt az egészet a gyógyszergyárak fújják fel.Baromi jó üzlet.Vedd meg az oltóanyagot.(újra és újra) ha megbetegszel tőle, vedd meg a gyógyszert is mellé
5: azoknak akik belehaltak, volt egyéb, súlyos betegségük.Így csak egy pont volt az i-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!