Oltassam magam?
Egészségügyi dolgozó vagyok, így hamarosan beoltanak COVID-19 elleni védőoltással.Tudom rá van írva a beleegyezo nyilatkozatra, hogy 2 hónapig ne vállaljon babát,aki beadatja az oltást.
Mi mar 8 hónapja rajta vagyunk a babaprojekten, nagyon szeretnénk babát! Eddig sajnos semmi híre hogy jönne!
Ha beoltatom magam és nem veszem figyelembe a 2 hónapos “szünetet” akkor abból mi baj lehet?
Kerdesem azok fele irányul akik szinten gyermeket szeretnének de oltakoznának is!Olvastam sok cikket erről, és nem írtak le egyértelműen hogy baja lenne a babának ha esetleg ezidő alatt jönne össze, csak a biztonság kedvéért védik le magukat, mert ezirányú kutatás még nem történt a terhes nőknél!
Nem szeretnénk várni 2 hónapot, így is nehezen akar össze jönni...
20
Aztán meséld el mivel voltam alpári? Merthogy a válaszom teljesen normális válasz volt.Igazából amúgy igazad van, a legtöbb takarító megkérdezné az orvost, akiről a legjobban tudja hogy megbízható és nem ide jönne kérdezősködni:)
És de, hasonló helyzetben vagyok keresek megfelelő szakembert (ami számodra ismeretségi alapon ott lenne) aki majd vagy meggyőzően ad tanácsot, vagy a saját eszem alapján döntök és nem aszerint, hogy itt Piri néni, vagy épp a körmös Zsuzsi vagy a számvitelit végzett Zsolti mondaná meg a tutit.Ez ilyen egyszerű.Mert majd egy-két gyerekkel is dönteni kell és akkor sem itt fogok fontos dolgokban segítséget kérni, hanem szakemberektől, ha már szükségem van tanácsra.:)
25-ös!Sok az ellentmondás!múltkor olvastam egy tudományos cikket hogy Amerikában egyáltalán nem tartják kockázati csoportban a terheseket, sőt ha a második oltás előtt kiderül a terhesség azt is az édesanyára bízzák hogy beadatja e, nem “küldik el” a sunyiban🤷♀️
Allitolag attól is függ melyik ország mennyire óvatos ezekkel a kockázati csoportokkal, hogy mennyi fertőzött van és mennyire surgos hogy nagy legyen az átoltottsag...
26!
Hat a stílusod hagy némi kivetni valót magad után.erre értettem de mivel sajnos nem rendelkezel értő olvasással mint leírtam honnan is tudnád!
További sok sikert az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!