Sonar26 kérdése:

Oltassam magam?

Figyelt kérdés

Egészségügyi dolgozó vagyok, így hamarosan beoltanak COVID-19 elleni védőoltással.Tudom rá van írva a beleegyezo nyilatkozatra, hogy 2 hónapig ne vállaljon babát,aki beadatja az oltást.

Mi mar 8 hónapja rajta vagyunk a babaprojekten, nagyon szeretnénk babát! Eddig sajnos semmi híre hogy jönne!

Ha beoltatom magam és nem veszem figyelembe a 2 hónapos “szünetet” akkor abból mi baj lehet?

Kerdesem azok fele irányul akik szinten gyermeket szeretnének de oltakoznának is!Olvastam sok cikket erről, és nem írtak le egyértelműen hogy baja lenne a babának ha esetleg ezidő alatt jönne össze, csak a biztonság kedvéért védik le magukat, mert ezirányú kutatás még nem történt a terhes nőknél!

Nem szeretnénk várni 2 hónapot, így is nehezen akar össze jönni...

2021. jan. 26. 15:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
27%

Ő szerintem inkább oltatta volna magát, ha lett volna oltás...

[link]

2021. jan. 26. 16:49
 22/41 A kérdező kommentje:
19-és köszönöm a minősítést te értelmiség!lehet az ember válaszút ele van állítva és dilemmában van, nyilvan te olyan okos vagy hogy sosem voltál ilyen helyzetben!irigyellek 🙂
2021. jan. 26. 16:50
 23/41 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es! Látom hogy a mai krónikus vitakényszeredet rajtam tölthetted ki!sok sikert az életben!
2021. jan. 26. 16:55
 24/41 anonim ***** válasza:
28%
Több mint valószínű, hogy semmit se okoz, vagy nem többet vagy rosszabbat, mintha a betegséget kapnad el. De hat pont így lesznek majd adatok erről, hogy teherbe esnek az oltottak. Mivel direktben soha nem tesztelnek kismamakon nincs ember aki ezt biztosra megmondja.
2021. jan. 26. 16:56
 25/41 anonim ***** válasza:
69%
Engem visszatart az a sok infó ami arról szól, kismamák vagy babatervezés előtt állóknak nem ajánlott. Nekünk az első baba is 7 évet váratott magára, így nem adatjuk be. Amíg nem ajánlott addig biztos nem. Minden esetre tényleg bizonytalan ez az egész :(
2021. jan. 26. 17:02
 26/41 anonim ***** válasza:
14%

20

Aztán meséld el mivel voltam alpári? Merthogy a válaszom teljesen normális válasz volt.Igazából amúgy igazad van, a legtöbb takarító megkérdezné az orvost, akiről a legjobban tudja hogy megbízható és nem ide jönne kérdezősködni:)

És de, hasonló helyzetben vagyok keresek megfelelő szakembert (ami számodra ismeretségi alapon ott lenne) aki majd vagy meggyőzően ad tanácsot, vagy a saját eszem alapján döntök és nem aszerint, hogy itt Piri néni, vagy épp a körmös Zsuzsi vagy a számvitelit végzett Zsolti mondaná meg a tutit.Ez ilyen egyszerű.Mert majd egy-két gyerekkel is dönteni kell és akkor sem itt fogok fontos dolgokban segítséget kérni, hanem szakemberektől, ha már szükségem van tanácsra.:)

2021. jan. 26. 17:07
 27/41 A kérdező kommentje:

25-ös!Sok az ellentmondás!múltkor olvastam egy tudományos cikket hogy Amerikában egyáltalán nem tartják kockázati csoportban a terheseket, sőt ha a második oltás előtt kiderül a terhesség azt is az édesanyára bízzák hogy beadatja e, nem “küldik el” a sunyiban🤷‍♀️

Allitolag attól is függ melyik ország mennyire óvatos ezekkel a kockázati csoportokkal, hogy mennyi fertőzött van és mennyire surgos hogy nagy legyen az átoltottsag...

2021. jan. 26. 17:10
 28/41 A kérdező kommentje:

26!

Hat a stílusod hagy némi kivetni valót magad után.erre értettem de mivel sajnos nem rendelkezel értő olvasással mint leírtam honnan is tudnád!

További sok sikert az életben!

2021. jan. 26. 17:14
 29/41 anonim ***** válasza:
78%
Akik csak kötekedni meg másokat szidni járnak erre az oldalra, azoknak volt gyerekszobájuk vagy mit éreznek...? A kérdező kulturáltan feltett egy kérdést, olyan témában, ahol a legnevesebb szakemberek is vakon vannak, erre néhány megmondóember itt veri magát a semmire. Remélem legalább nagyot élveztetek, ahogy írtátok a kommentjeiteketm
2021. jan. 26. 17:22
 30/41 anonim ***** válasza:
81%
26, És ha nem akarja a munkahelyén híresztelni h babát szeretne? Ez egy anonim fórum, hagy kerdezkérdezzen már azt amit akar, ha már erre való az oldal...
2021. jan. 26. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!