Lombikozik most valaki?
Sziasztok!
Van kedvetek beszélgetni? Én most kezdtem az elsőt, jovo heten leszivas.
Nincs szivhang, mert a szikholyag embrio az csak sejtehto. Van ott valami, de nem tudta az e.
Ma voltam hcgn csütörtökön megyek egy másik orvoshoz.
Februárban veteltem el. Május 26 volt az utolsó menzesz, a beultetes junius 14. Tegnap voltam 6 hetes pont a beultetesnel.
Igen olvastam,hogy valakinek kesobb, de jövő héten, ha nincs semmi akkor azt mondta már ne remenykedjek.
Nagyon rosszul esik. Minden beultetes sikeres, de a vegkifejlet meg gáz.
Nagyon kifaradtam lelkileg.
Még azért van remény, ne add fel! Nagyon drukkolok neked!
Sajnos tudom mit érzel. 4 lombikon vagyok túl, és abból az utolsó 3 vetélés. Augusztus/szeptember környékén jön az 5. lombikunk, még nem adjuk fel. Elhiszem, hogy nehéz lelkileg. Nekem a férjem azt mondta, hogy addig csináljuk, amíg lelkileg én nem megyek tönkre.
Szorítok neked!!!
Nekem megjott az eredmény es sajnos nem lett jó az ertek, ma voltam vervetelen.
9000 se lett a hcgm 1500 volt 30an. Ha nagyon max 4 naponta duplazodik ami már nem a legjobb, de elmegy akkor kellene 12 ezernél tartani.
Csütörtökön megyek megint, ugy gondolom csökkenni fog az ertek, de ha meg igy van talán egy kavarást meguszok.
Hetfon kell visszamennem a korhazba.
Volt embrio ragasztó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!