Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikozik most valaki?

Picihasim kérdése:

Lombikozik most valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van kedvetek beszélgetni? Én most kezdtem az elsőt, jovo heten leszivas.

2021. jan. 16. 19:32
 241/270 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nől akkor csak sikerült , és szív hang az jó? Én vagyok akinek harmadik sikerült most vagyok 12 h Nagyon szorítok neked minden rendben legyen. Ha nem sikerülne nem nől ?
2021. júl. 13. 08:15
 242/270 A kérdező kommentje:

Nincs szivhang, mert a szikholyag embrio az csak sejtehto. Van ott valami, de nem tudta az e.

Ma voltam hcgn csütörtökön megyek egy másik orvoshoz.

2021. júl. 13. 09:48
 243/270 anonim ***** válasza:
Mikor volt a második beültetésed?Azért kérdezem mert akkor ki lehet számolni hogy hány hetes vagy.Ha 5-6 hetes akkor még nem olyan nagy gáz ha nincs szívhang bár sokaknál már van ilyenkor de nem vagyunk egyformák.Ha sejthető a szikhólyag az jó mert nem üres akkor a petezsák és növekszik is elmondásod szerint.Szerintem 1-2 hét és ki fog derülni mi a helyzet és a vérvétel is fontos lesz.Remélem most sikerült!🙏Én is nemsoká megyek a másodikra.Én vagyok akinek kémiai lett még májusban az elsőnél.
2021. júl. 13. 10:14
 244/270 A kérdező kommentje:

Februárban veteltem el. Május 26 volt az utolsó menzesz, a beultetes junius 14. Tegnap voltam 6 hetes pont a beultetesnel.

Igen olvastam,hogy valakinek kesobb, de jövő héten, ha nincs semmi akkor azt mondta már ne remenykedjek.

Nagyon rosszul esik. Minden beultetes sikeres, de a vegkifejlet meg gáz.

Nagyon kifaradtam lelkileg.

2021. júl. 13. 11:55
 245/270 anonim ***** válasza:

Még azért van remény, ne add fel! Nagyon drukkolok neked!

Sajnos tudom mit érzel. 4 lombikon vagyok túl, és abból az utolsó 3 vetélés. Augusztus/szeptember környékén jön az 5. lombikunk, még nem adjuk fel. Elhiszem, hogy nehéz lelkileg. Nekem a férjem azt mondta, hogy addig csináljuk, amíg lelkileg én nem megyek tönkre.

Szorítok neked!!!

2021. júl. 13. 12:06
 246/270 A kérdező kommentje:
Voltal vizsgálatokon ?
2021. júl. 13. 14:12
 247/270 anonim ***** válasza:
Igen, már nagyon sok vizsgálaton túl vagyunk. Amik kiderültek azok kezelve is vannak. A Kaális dokink más vizsgálatot már nem is tudott javasolni, egyedül az endometrium biopszia jutott eszébe, hogy hátha segíteni fog következőleg.
2021. júl. 13. 14:41
 248/270 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekemis a 3 . Sikerült , és nekem dr úr embrió ragasztót javasolta , és most vagyok 3 hónapos
2021. júl. 13. 14:50
 249/270 A kérdező kommentje:

Nekem megjott az eredmény es sajnos nem lett jó az ertek, ma voltam vervetelen.

9000 se lett a hcgm 1500 volt 30an. Ha nagyon max 4 naponta duplazodik ami már nem a legjobb, de elmegy akkor kellene 12 ezernél tartani.

Csütörtökön megyek megint, ugy gondolom csökkenni fog az ertek, de ha meg igy van talán egy kavarást meguszok.

Hetfon kell visszamennem a korhazba.

Volt embrio ragasztó.

2021. júl. 13. 17:35
 250/270 A kérdező kommentje:
Sajnos megallt a babám szíve. Mult heten elkezdett dobogni. Ma már semmi es összebb is esett.
2021. júl. 28. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!