Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikozik most valaki?

Picihasim kérdése:

Lombikozik most valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van kedvetek beszélgetni? Én most kezdtem az elsőt, jovo heten leszivas.

2021. jan. 16. 19:32
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/270 A kérdező kommentje:

Nyaron lesz ket het bezaras a munkahelyen. Esetleg akkor újra kezdem....

Egyenlore nem tudom.

2021. febr. 26. 20:10
 202/270 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nagyon sajnálom de tényleg!Örültem neki igazán hogy sikerült elsőre.Lehet nekem is lesz 2-3 hónap múlva és jóleső érzés volt olvasni hogy sikerült elsőre valakinek😢Ne szomorkodj!Jó hogy dolgozol,legalább eltereli a figyelmed és nem ezen kattogsz egész nap hogy mi lett volna ha....Legközelebb sikerülni fog!Sok sikert!
2021. febr. 27. 07:41
 203/270 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Nagyon sajnálom . Majd legközelebb sikerül , én úgy döntöttem hogy van 2 picurka azé Vissza megyek májusban ez lesz 3 .remelem sikerül. De ha mégse akkor már én nem kezdem el újra van 2 szép lányaim , ők már nagyok azé szeretnék kisbabócát❤️❤️ De mondtam férjemnek hogy most a 2 Babóca vissza kérem és meg lássuk. Azon is gondolkodtam hogy következő hónapban , de ha tudnám hogy bisztos most ablakon dobjak ki 180 ezret Orvos nem tud mondani semmit minden jó azt mondta azé nem fiatal szervezet
2021. febr. 27. 08:01
 204/270 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én voltam a 0 hcg-s... Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült 😞. Úgy gondoltam, hogy még azért nem írtál, mert minden rendben van, de vártam az uh eredményeid. Nekem február elejétől most jött meg másodszor, kicsit összezavarodtak a hormonok...Májusban egy újabb stimulálást megpróbálok, a fagyasztottat még hagyom. Nyárig még neked is van időd eldönteni, de szerintem ne add fel, csak most még nagyon közeli ami történt... Vigyázz magadra, és majd írj, figyelni fogom az oldalt.
2021. febr. 27. 08:10
 205/270 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen. Mindenkinek sok sikert.
2021. febr. 27. 08:16
 206/270 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok ! Én vagyok az akinek hcg 0 és második Fagyasztott se sikerült . Van 2 fagyi . Ma azt mondta orvos , hogy stimulajunk újra , az a 2 nem olyan jó ami fagyiba van . És akkor májusban lene beültetés
2021. ápr. 9. 20:03
 207/270 anonim ***** válasza:

Na....Szerintem vágjatok bele nyugodtan!Nagyon drukkolok!Mi ebben a hónapban kezdjük az elsőt,még menzeszemre várunk hogy oda tudjak telefonálni ciklus indításra.4.inszem után az orvosomra hallgatva neki állunk inkább a lombiknak mert nem volna nagyon értelme megint inszemet csinálni az orvosom szerint illetve lombikok között 3 hónap pihenő idő van legalábbis a tb-sek között és akkor lehet 1-1 inszemet még próbálni ha arról van szó bár remélem nem lesz további teendő mert sikerül és kész

2021. ápr. 10. 07:33
 208/270 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én is 0 hcg-s voltam, akinek február elején derült ki, hogy nem sikerült...Azóta történt, hogy akkor kértem az orvostól egy új vérvétel beutalót, amire március elején mentem. Az eredményeim számomra, mint laikusnak, nem tűntek elsőre rossznak, aztán a hónap végén újra elővettem és úgy tűnt, mintha az inzulinom magas lenne. Gyorsan kerestem egy magán endokrinológust, aki enyhe IR-t állapított meg... Az előző három év hasonló értékei még ettől is rosszabbak voltak :( és soha, egyetlen orvos se mondta, hogy kezelni kellene, pedig már jártam mindenfélénél. Most diéta, mindennap mozgok + gyógyszer, és szerdán megyek a meddőségibe, kezdjük a második lombikot.
2021. ápr. 11. 07:37
 209/270 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok ! Én vagyok akinek 2 Fagyasztot sem sikerült . Most pénteken lesz punkció mert újra kezdtem stimuciot mert ami van fagyiba az azt mondta hogy nem olyan minőségű , és most azt mondta dr úr hogy használ embrió ragasztót hogy megtapadjon
2021. máj. 4. 09:22
 210/270 anonim ***** válasza:
100%

207-es vagyok

Nekem múlthét pénteken volt punkcióm és lett 6db jó minőségű petesejtem de ebből 3 db termékkenyült meg.Ma 2 db-ot visszakapok és aztán meglátjuk😉

Drukkolok mindenkinek👍

2021. máj. 4. 09:46
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!