Picihasim kérdése:
Lombikozik most valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van kedvetek beszélgetni? Én most kezdtem az elsőt, jovo heten leszivas.
2021. jan. 16. 19:32
181/270 anonim válasza:
175-ös vagyok
34 éves vagyok
182/270 anonim válasza:
Igen én vagyok 38 és FET , hat énis gondolkodtam hogy lehet azé nem sikerül a kor ,hat nem tudom nekem van 2 lányom , voltam méhenkívüli és azé lehet lombik
183/270 anonim válasza:
Nem vagy még azért idős,dehogy.Más 40 után is megy a lombikra.Próbálgatod aztán ennyi.Nem kizárt hogy sikerül.Nyilván ha nem lenne esélyed sem akkor nem javasolnák.Hisz már államosított,szóval azt se lehetne mondani hogy a pénz miatt csinálják meg.Van esélyed a sikerre
184/270 anonim válasza:
Köszönöm a biztatást, áprilisban mindenképpen megyek a következőre. Nem adom fel, csak próbálok magyarázatot találni, mi lehetett a baj.
185/270 A kérdező kommentje:
Szoritok mindenkinek.
2021. febr. 18. 19:27
186/270 anonim válasza:
Nálatok volt olyan, hogy sikertelen lombik utáni ciklusban nem volt peteérés? Ma vagyok a 13. napon, és az LH teszt teljesen üres.
187/270 anonim válasza:
Nem volt , máma beszéltem dr úrral ! És azt mondta próbáljuk meg most 2- picurkát kevés esély iker , és mondta hogy őse érti miért nem sikerül , de aztis mondta hogy azé csak 38 és nem olyan szervezet , Kérdezni szeretném ti milyen vitaminokat szedtek ?
188/270 anonim válasza:
Akkor ezek szerint Ti nem várjátok ki a 90 napot? Én a beültetés után szedtem C, D, E vitamint, magnéziumot, terhesvitamint, gynositolt, jó lett volna még az aspirin protect is.
189/270 anonim válasza:
Még Omega3-át is szedtem. Persze beültetés előtt is ezeket, sőt akkor több mindent (q10 stb.).
190/270 anonim válasza:
Sziasztok! Valaki tudja mi történik abban az esetben ha valakinek punkció előtt pozitív a covid tesztje?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!