Igen, műtőbe csak negatív COVID teszttel lehet menni.
2021. febr. 23. 12:09
193/270 anonim válasza:
Sziasztok!
Én még nagyon kezdő vagyok a témában.
Tudnátok segíteni, hogy mi a menete pl. az első konzultáció kérésének?
Illetve hogy kb. mennyi időre adnak konzultációra időpontot?
2021. febr. 23. 14:19
194/270 anonim válasza:
Mire kéne időpont?Lombikra vagy Inszemre?Mondjuk mindegy mert mindkettőnél kell a konzultáció először.Oda telefonálsz a kiválasztott helyre és elmondod hogy időpont kellene konzultációra mert nem sikerült teherbeesned több mint 1 éve már és ezt az egyet látod megoldásnak.Mennyi időre?Ki tudja.Attól függ kihez kerülsz,mennyien vannak előtted stb...Lehet be se mehetsz személyes konzira hanem telefonos lesz a vírus miatt.Aztán kapsz egy papírt arról hogy milyen vizsgálati eredményeket vigyetek pároddal együtt és ha meg van oda csörögsz ismét és úgy egy új időpontot kapsz és kezditek az első ciklust legyen az lombik vagy inszem.Lombiknál mondjuk több vérvétel lesz
2021. febr. 23. 14:48
195/270 anonim válasza:
Köszönöm a válaszod! Férjem eredménye miatt csak a lombik jöhet szóba az andrológus szerint.
Akkor hívni fogom őket.
2021. febr. 23. 14:52
196/270 anonim válasza:
Persze!Hívd őket és mond el mi a helyzet!Sok sikert!
2021. febr. 23. 15:28
197/270 anonim válasza:
Köszönöm!
2021. febr. 24. 07:17
198/270 anonim válasza:
Szia kérdező! Hogy vagy ?
2021. febr. 24. 08:13
199/270 anonim válasza:
Nálunk első volt, 4 petesejt volt, 2 "túl fiatal", 1 nem jó, 1 jó, de az meg "nem kapcsolódott". Szóval egyelőre nem túl jó az eredmény :(
2021. febr. 25. 08:36
200/270 A kérdező kommentje:
Ma bementem a klinikára, mert ettől a progitol sem voltam jol meg a teszt halvany volt, most csináltam megint.
Nem lattak semmit, az endometrium 10 mmel lett kisebb.
Hcg 81. Sajnos ez a baba elment. Nem akart velem maradni.
Most abbahagytam a gyogyszer es varom a kiurulest.
Sajnos a kezdeti alacsony hcg, nem olyan erős csík csak arra utalt, hogy valami nem oke.
Lassan megyek vissza dolgozni. Es elem az eletet tovabb..
Nem tudom lesz e erom a nyári bezarasnal nekivagni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!