Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikozik most valaki?

Picihasim kérdése:

Lombikozik most valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van kedvetek beszélgetni? Én most kezdtem az elsőt, jovo heten leszivas.

2021. jan. 16. 19:32
 211/270 anonim ***** válasza:
100%
208-as vagyok, tegnap volt punkcióm, 7 petesejt lett, és 3 termékenyült meg.
2021. máj. 4. 11:48
 212/270 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok én vagyok akinek 2 . Lombik Fagyasztot sem sikerült , máma volt punkcio 11 petesejt lett holnap várom hívást menyi termekenyült meg
2021. máj. 7. 18:01
 213/270 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Véletlenül kapcsolódtam be (férfi), mi a 2.on vagyunk túl és nem sikerült a dolog. Ti hogy látjátok? Meddig érdemes próbálkozni? Mennyire terheli meg a nőt a procedúra? Úgy érzem, el tudjuk fogadni, ha nem jön össze, de én a kedvesem miatt aggódom, nem fogja ez a dolog befolyásolni az egészségét? Zöldfűlű vagyok, de nem gondoltam, hogy ennyire nehezen fog menni, bár a kezdeti papírjaink is azt mutatták, hogy természetes úton alig van esélyünk (inkább nincs). Kíváncsi lennék, ki, hogyan indult neki, ez így ki lett nálatok is mondva? Köszi
2021. máj. 7. 22:08
 214/270 anonim ***** válasza:
208-as vagyok...2.lombik, ma lett volna a beültetés (5.nap), de nem fejlődtek megfelelően, így elmaradt...fogalmam sincs hogyan tovább, mikor kezdhetünk egy újabb stimulálást. Ma szeretnék egyeztetni az orvossal...
2021. máj. 8. 09:36
 215/270 anonim ***** válasza:
Szia 213-as!Mi a gond nálatok?Férfi vagy női oldal a problémásabb?Nagyon nem mindegy.Ha a női oldal okés akkor nagyobb esély van a sikerre de persze minden Isten kezében van.Olyat is hallottam hogy sperma donor nélkül a 4.sikertelen után nem nagyon van esély.Hány évesek vagytok,van e krónikus betegségetek,van e a párodnak IR-je vagy pajzsmirígy problémája vagy endometriózisa és még lehetne sorolni a tényezőket amik befolyásolhatják a sikert.Nálad minden rendben van?Szerintem megterhelő mindenképp mindkét félnek lelkileg biztosan a nőnek pedig a hormon kezelések.Addig érdemes próbálkozni míg van lelki erőtök és hitetek és nem megy rá a kapcsolat
2021. máj. 8. 09:38
 216/270 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom 208-as igazán😢Biztos nagyon szomorúak vagytok!3 hónapot kell várni a következőre ha jól tudom de hogy az már 3.-nak fog e számítani azt nem tudom hisz nem lett végül beültetés.Nekünk első volt és rettegtem hogy jön a hívás hogy gond van az embriókkal és nem lesz beülti.4 naposakat kaptam vissza kedden.Most várakozás van.Fel a fejjel!Legközelebb szerencsétek lesz!
2021. máj. 8. 09:44
 217/270 anonim ***** válasza:
100%
208: Csak a beültetések száma számít, így most továbbra is egynél tartunk...nem tudom, hogy ilyen esetben is ki kell e várni a 90 napot, vagy lehet következő hónapban újra...Nekem januárban volt a sikertelen (2 ötnaposat kaptam vissza), márciusban kiderült, hogy IR-em van, esély se volt, hogy sikerüljön :( most meg ez történt :( 1,5 hónapja, gyógyszer, mozgás, diéta...
2021. máj. 8. 10:09
 218/270 anonim ***** válasza:
Igen,az IR sajnos nagyon bele tud nyúlni de ha kezelve van és írtad hogy igen akkor idővel meg lesz az eredménye.Ha elfogadsz egy tanácsot akkor növeld a fehérje beviteled és igyál sok vizet és zöld teát.Fehérje bevitel hússal és olyan zöldségekkel lehetséges amik tartalmaznak bőven pl.zöldbab vagy fehérje por is jó.Nekem kifejezetten ajánlotta az orvosom és én amúgyis használtam mert rendszeresen eddzeni szoktam.Majd az orvosod megmondja ki kell e várni de szerintem a hormon kezelés miatt igen hiába nem lett beülti a vége de csak ki kell tisztulj.Ez idő alatt mozogj,szedd a gyógyszert és figyelj oda az étkezésre és jobb esélyekkel indulsz máris.Méhpempőt is használd ha gondolod mert az nagyon egészséges és jótékony hatású a nőknek és persze a férfiaknak is.Hogy derült ki az IR?
2021. máj. 8. 10:17
 219/270 anonim ***** válasza:
Fehérjeport kb. 2 hete iszom, méhpempőt régebb óta, de a párom nem, úgyhogy neki is muszáj lesz ezeket elkezdeni...Február elején derült ki, hogy nem sikerült a lombik, és kértem újra beutalót hormonokra és inzulin terhelésre, majd a kapott eredmény számomra, laikusnak, kicsit magasnak tűntek. Elővettem a tavalyi eredményem, és akkor még magasabbak voltak ezek az értékek, ezért gyorsan bejelentkeztem egy magán endokrinológushoz..Most 5 hét alatt fogytam 4 kg-ot, pedig nem vagyok kövér, csak kis plusz van rajtam.
2021. máj. 8. 10:54
 220/270 anonim ***** válasza:
Értem!Remélhetőleg csak ez a probléma.Szerencse hogy kezelhető.Idd a port,nagyon helyes.Következő már valószínű sikerülni fog.Hány éves vagy te és a párod?Az is számít azért
2021. máj. 8. 11:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!