Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én bolondultam meg?(nemtudom...

Én bolondultam meg?(nemtudom mit írjak kérdésnek)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Október 7.-én voltunk együtt megszakításosan! De nem

Ment el bennem az tuti! Csináltam tesztet elég sokat (15 biztos) mind negatív lett! Voltam orvosnál mert felvoltam fázva, csinált UH-t kaptam hüvelyi kúpot! UH-n nem látott semmit azt mondta nincs gond! De nem említettem neki hogy voltunk együtt védekezés nelkül! De okt. 31.-én megjött rendesen! Menzesz után is csináltam 25-ös tesztet azis negatív lett! Most is megjött 28.-án és 27.-én csináltam tesztet az is negatív! Szerintetek én bolondultam meg? Nagyon paráztam akkor is mival ha terhes lettem, még nem szeretnénk babát! Tudom hogy akkor védekezzünk de akkor történt meg először és utoljára is hogy nem védekeztünk! Előre is köszi a válaszokat! ( légyszi a rosszakarók kíméljenek)

2020. nov. 30. 21:58
 81/109 anonim ***** válasza:
100%
Az a centije szerintem.
2020. dec. 8. 17:32
 82/109 A kérdező kommentje:
166 magas es 69-68 kg
2020. dec. 8. 19:21
 83/109 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez el is dőlt, megvan a kis pocak oka.
2020. dec. 8. 19:25
 84/109 anonim ***** válasza:
100%

Nem, senki nem hiszi el, hogy ennyi válasz, ennyi teszt, és orvosi vizsgálat után te azt hiszed még mindig, hogy terhes vagy. 😅

Remélem kamu, mert ha nem, akkor ne haragudj, de borzasztóan buta vagy. És akkor nem nemi életet kellene élned, hanem kicsit tájékozódni az emberi test működésével kapcsolatban.

2020. dec. 8. 19:29
 85/109 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kitaláció, akkor remélem tanulsz az esetből és használtok legközelebb gumit.
2020. dec. 8. 19:47
 86/109 A kérdező kommentje:
Tanultam belőle köszönöm :(
2020. dec. 8. 19:51
 87/109 A kérdező kommentje:
Azért félek hogy az Uh-n nem lehetett még latni mert okt.7 en voltunk egyutt es okt. Vegen lehettem orvosnal
2020. dec. 8. 21:37
 88/109 anonim ***** válasza:
A kérdéseid alapján, teljesen egyértelmű, hogy nem jó a viszonyod az édesanyáddal hiszen teljesen alapvető dolgokkal sem vagy tisztában, amit egy egészséges anya-lánya kapcsolatban már meg kellett volna beszélnetek.Így a lehető legnagyobb jóindulattal mondom, hogy keress egy felnőttet a környezetedben, akár a párod anyukáját, nagynénédet, egy kedves tanárodat de akár elmehetsz nőgyógyászhoz is (bár jobb lenne valaki olyan akivel személyesebb a kapcsolatod) akivel beszélhetsz ilyen dolgokról, hiszen nagyon gyér a tudásod, olyan alapvető dolgokkal nem vagy tisztában mint mi az a menstruáció, mikor és miért jelentkezik, pedig ezt már az első menzesz idején megkellett volna anyukáddal beszélned, azt, hogy hogyan lesz egy baba (itt most nem arra gondolok, hogy amikor egy lány é fiú szereti egymást mese hanem a biológiai vonatkozásokra) és így tovább, sok témára ki kellett volna térnetek, ha ez megtörtént volna, most nem tennél fel ilyen buta kérdéseket. Nyugostan kérdezz rá a terhességi teszt működésére pl. Csak kérlek ne egy nagyokos barátnőd legyen az, hanem egy igazi felnőtt.
2020. dec. 8. 21:57
 89/109 A kérdező kommentje:
Aza a gond hogy nincs kivel meg beszélnem sajnos:/
2020. dec. 8. 22:03
 90/109 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy az internet tele van információval, nem csak facebookozni lehet rajta...
2020. dec. 8. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!