Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én bolondultam meg?(nemtudom...

Én bolondultam meg?(nemtudom mit írjak kérdésnek)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Október 7.-én voltunk együtt megszakításosan! De nem

Ment el bennem az tuti! Csináltam tesztet elég sokat (15 biztos) mind negatív lett! Voltam orvosnál mert felvoltam fázva, csinált UH-t kaptam hüvelyi kúpot! UH-n nem látott semmit azt mondta nincs gond! De nem említettem neki hogy voltunk együtt védekezés nelkül! De okt. 31.-én megjött rendesen! Menzesz után is csináltam 25-ös tesztet azis negatív lett! Most is megjött 28.-án és 27.-én csináltam tesztet az is negatív! Szerintetek én bolondultam meg? Nagyon paráztam akkor is mival ha terhes lettem, még nem szeretnénk babát! Tudom hogy akkor védekezzünk de akkor történt meg először és utoljára is hogy nem védekeztünk! Előre is köszi a válaszokat! ( légyszi a rosszakarók kíméljenek)

2020. nov. 30. 21:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 anonim ***** válasza:
100%

Az a sok zabálástól van.

Ennyire te sem lehetsz buta, SENKINEK nem jön meg terhesség alatt. Vérezgetés lehet, de az össze sem hasonlítható a valódi menstruációval. Főleg nem 2x... pontosan a menstruáció időpontjában...

+ szerinted 3 hónaposan nem lenne pozitiv a teszt??? Aki mást mond hazudik, a teszt HCG-re reagál. Ha terhes vagy, az van és pont. Oke, lehet, hogy a nem vár után pár nappal még negativ ezt aláírom, de nekik is pozitiv lesz LEGKÉSŐBB a nem várt utáni 10. napon, de OK mondjunk 15-öt és tényleg kimaxoltuk.

Ennyi teszt árából vehettél volna már biológia könyvet vagy fogyi tablettát.

2020. dec. 6. 21:23
 32/109 anonim ***** válasza:

A méhnyálkahártya ledobódása és kiürülése vérzés kíséretében, ami a nőnemű nemi ciklus része. Ekkor a megtermékenyítetlen érett petesejt a méhbe kerülve nem tapad meg, a méh belső felszínét borító nyálkahártya pedig vérzés kíséretében leválik és a hüvelyen keresztül távozik.

EGY TERHES NŐNEK SINCS MENSTRUÁCIÓJA A FOGALOM BIZONYÍTJA!!!

Te erről hallottál, én unokirnisokról, segítek egyik sem létezik.

2020. dec. 6. 21:30
 33/109 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod vegre egy normalis
2020. dec. 6. 21:38
 34/109 anonim ***** válasza:
Mert amúgy nem ezt magyarázzuk kb egy hete..
2020. dec. 6. 21:44
 35/109 A kérdező kommentje:
De nem lenne semmi gondom ha nem lenne ilyen pufi es kemeny a hasam:/
2020. dec. 6. 21:48
 36/109 anonim ***** válasza:
Ne egyél annyi hüvelyest, káposztafélét, akkor nem fogsz puffadni.
2020. dec. 6. 23:39
 37/109 A kérdező kommentje:
Idáig sem ettem káposztafélét. Holnap megyek veszek tesztet patikába mert idáig drogériába vettem de tudom annak is ki kellett volna már mutatnia ha terhes vagyok. De ez lesz az utolsó és tenyleg meg nyugszok. Mert ez mar nem állapot:/
2020. dec. 6. 23:49
 38/109 anonim ***** válasza:
81%
Idegesítő vagy. Te ne is szaporodj.
2020. dec. 7. 07:48
 39/109 anonim ***** válasza:

Engem inkább az érdekelne milyen mentális probléma húzódik meg a háttérben?

Titkon ennyire szeretnél babát?

Ennyire félsz belátni, hogy elhíztál?

Van valami nagy gond az életedben, amit úgy próbálsz figyelmen kívül hagyni, hogy generálsz egy még nagyobbat?

Valaminek lennie kell e mögött, mert ez már túlment (hónapokkal ezelőtt) a túlparázás határán.

Nem gondolkodtál még egy orvos felkeresésén?

Lehet, hogy rosszindaltúnak tűnik a komment, de én ezt komolyan, maximális segítő szándékkal írom valami nálad sajnos nem kerek, és ha ezt nem is látod be (egyébként a betegek többsége nem szokta) akkor neked segítség kell.

2020. dec. 7. 08:49
 40/109 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy patikában veszed vagy a sarki zöldségesnél, ugyanaz gyártott és nem igényel speciális tárolási módot, tehát nem tudom miért lenne az egyik megbízhatóbb mint a másik.
2020. dec. 7. 08:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!