Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én bolondultam meg?(nemtudom...

Én bolondultam meg?(nemtudom mit írjak kérdésnek)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Október 7.-én voltunk együtt megszakításosan! De nem

Ment el bennem az tuti! Csináltam tesztet elég sokat (15 biztos) mind negatív lett! Voltam orvosnál mert felvoltam fázva, csinált UH-t kaptam hüvelyi kúpot! UH-n nem látott semmit azt mondta nincs gond! De nem említettem neki hogy voltunk együtt védekezés nelkül! De okt. 31.-én megjött rendesen! Menzesz után is csináltam 25-ös tesztet azis negatív lett! Most is megjött 28.-án és 27.-én csináltam tesztet az is negatív! Szerintetek én bolondultam meg? Nagyon paráztam akkor is mival ha terhes lettem, még nem szeretnénk babát! Tudom hogy akkor védekezzünk de akkor történt meg először és utoljára is hogy nem védekeztünk! Előre is köszi a válaszokat! ( légyszi a rosszakarók kíméljenek)

2020. nov. 30. 21:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim ***** válasza:
78%
*őrültél
2020. nov. 30. 23:59
 22/109 A kérdező kommentje:
Még mindig nagyon félek lassan 3 honapja hogy ez volt😫
2020. dec. 5. 15:59
 23/109 anonim ***** válasza:
100%

Te biztos troll vagy. :) Elég szar lehet, hogy ennyire unatkozol, hogy ilyen ostobaságokat kérdezgetsz itt.

Inkább olvass egy könyvet, hát ha kicsit értelmesebb leszel. :)

2020. dec. 6. 16:41
 24/109 A kérdező kommentje:
Miért lenne ostobaság? Csak meg vagyok ijedve hogy nem e vagyok terhes mert puffadt a hasam es zavar es nemtudom mitol van mert megjött 2x is a menzeszem es a tesztek is negatívak
2020. dec. 6. 16:47
 25/109 A kérdező kommentje:
Hm
2020. dec. 6. 19:41
 26/109 anonim ***** válasza:
100%
Attól van, hogy sokat zabálsz.
2020. dec. 6. 20:46
 27/109 anonim ***** válasza:
100%

Ezek alapján biztos, hogy terhes vagy, minden jel egyértelműen erre utal.

Néztél már babakelengyét? De most komolyan már csak 6 hónapod van beszerezni, és valljuk be most karácsonykor vannak leárazások,a születéséig nem várható nagyobb. Lassan doki + védőnő is S.O.S. mert ha nem lesz kitöltve a kis könyved nem fogsz semmilyen juttatást kapni szülés után, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor már a munkáltatónak is lassan illene tudnia.

Hihetetlen, hogy az alap dolgok intézése helyett kérdéseket írsz ki, és ha koraszülött lesz?

Házas vagy? Ha nem, akkor apasági nyilatkozatot is elkellene kezdeni intézni.

Nme mondom, hogy le vagy maradva, sokan hagyják az utolsó hónapokra de azért én nem lennék ilyen kényelmes.

2020. dec. 6. 20:49
 28/109 A kérdező kommentje:
Jaaaj de tudnak egyesek ízetlenkedni! En csak egy kis nyugtatást kértem vagy esetleg hogy valakivel nem e volt ilyesmi. Mind1is megyek holnap orvoshoz es utanna lesz jarva ennek az egesznek hogy mitol lehet mert nem hiszitek el de nagyon masobb lett a hasam mint eddig es ez tuti biztos nem a hizastol mert ez nem ilyen.
2020. dec. 6. 21:02
 29/109 anonim ***** válasza:
100%
Háát, rég szórakoztam ilyen jót!😂😂😂
2020. dec. 6. 21:06
 30/109 A kérdező kommentje:

Hehehe xd nagyon vicces

Olvastam pár olyan dolgot hogy sokaknak meg jőtt stb es hogy a teszt se mutatott semmit. És meg melle ez a furi has.. ra teszem a kezem es faj🙄

2020. dec. 6. 21:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!